Zabava i razonoda > O svemu i svačemu

Tražim...

(1/13) > >>

Robbyn �:
Nisam pronašao ni jednu sličnu temu,pa zato otvaram ovu (ako postoji slična prebacite moj post u postojeću,unapred se izvinjavam što je nisam video) u kojoj bi tražili pomoć od nekoga ukoliko znate gde ima nešto da se kupi a da je nekome potrebno i slične stvari,a da nisu komponente za računare...

Pa evo i razloga otvaranju ove teme :laugh:

Zna li neko gde ima (i da li) u Bečeju da se kupe behaton betonske ploče oblika kao na slici u sivoj (betonskoj) boji.
Treba mi manja količina od 4 kv.metara ali mi je hitno.Kod nas ima samo na jednom mestu i to neće biti u narednih dve nedelje,a meni treba u narednih nekoliko dana.


U Domusu nema-to sam proverio.
Ako neko zna bio bih mu zahvalan da napiše broj telefona ili približnu lokaciju.

Hvala.

Goran Čonkić:
Ovako.

Imas jedno mesto kad produzis od semafora kod Zagreb kafane k Domusu. Omak prvi cosak sa desne strane. Obicno stoji napolju tabla sa izlozenim elementima.

A drugo je na izlazu iz Beceja ka Backoj Topoli sa desne strane, tik  nesto pre \\\"Radarske\\\"/Hipodroma. Isto ima izlozeni elementi.


PS

Mislim da u obliku onog kuce nema... :D :D :D :D :D

Robbyn �:
Hvala na iscrpnom i pre svega brzom odgovoru!:) Obići ću obe lokacije,i nadam se da imaju šta mi treba.Hvala još jednom,kad se vidimo imaš piće ;)

vesna bosnic:
trazim Petra Pana,e jel neko zna put do zemlje nedodjije?Sinoc sam ga cekala,ali izgleda je negde svratio na pivo?!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov:
Mora biti da je svratio u Debeli... pitaj tamo! :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju