BecejOnLine Forum

Društvo => Društvo, dom i porodica => Temu započeo: Plavi_Zoro Novembar 23, 2009, 04:32:47 posle podne

Naslov: I za njega ćemo naći.....
Poruka od: Plavi_Zoro Novembar 23, 2009, 04:32:47 posle podne
Zbog sumnje da je umešan u incident na koncertu u Holivudu

U Americi uhapšen student iz Beograda


Beograđanin Nikola Dragović (21), košarkaš i student Univerziteta UCLA u Kaliforniji, priveden je u petak u Los Anđelesu zbog sumnje da je umešan u incident koji se dogodio prošlog meseca na koncertu u Holivudu. Vlasti Los Anđelesa ga terete za krivično delo.

Portparol Dragutinovićevog tima, koji je objavio vest o hapšenju, nije precizirao o kakvom se incidentu radi. Dragović se sam prijavio policiji u Los Anđelesu, a kasno preksinoć je pušten iz pritvora uz kauciju od 30.000 dolara.
Trener Nikole Dragovića rekao je da je obavešten o incidentu odmah nakon što se dogodio, ali da niko nije znao da će igrača teretiti za krivično delo. Dragović je posle hapšenja suspendovan na jednu utakmicu, a fakultet je rekao da će o dužem suspendovanju igrača odlučivati kasnije, kada bude raspolagao sa više informacija.
Ovo, međutim, nije prvi susret Dragovića s policijom. U novembru prošle godine priveden je zbog sumnje da je naneo lakše telesne povrede svojoj devojci, ali protiv njega tada nije podignuta optužnica.
Inače, Dragović, rodom iz Podgorice, pohađao je Srednju ekonomsku školu u Beogradu i kao perspektivni košarkaš bio član mlađih kategorija u nacionalnom košarkaškom timu. Tokom reprezentativne karijere osvojio je tri zlatne medalje

  I za njega čemo naći  900.000,00 dolara da ga izbavimo. Plaćamo mi za Beogradske batinaše, samo tako...