BecejOnLine Forum

Društvo => Društvo, dom i porodica => Temu započeo: Aljosa Duric Oktobar 14, 2010, 05:50:05 posle podne

Naslov: NLO Ponovo Sletio U Pulu
Poruka od: Aljosa Duric Oktobar 14, 2010, 05:50:05 posle podne
Koliko često gledate u nebo, promatrate zvijezde i pitate se; oh da, da, bezbroj je pitanja koja si možemo postaviti kad je riječ o svrsi života, zvijezdama i Svemiru...

Ime planete o kojoj je ovdje riječ se izgovara kao \\\"bljak\\\".
Zemlja je treći planet od Sunca, a nastanjuje je dominantna vrsta zvana \\\"Ljudi\\\" koja u nedostatku boljeg, živi u teroru.
Osim ljudi, na Zemlji postoje i žive i milijuni drugih životnih formi.
Planet Zemlja je jedini za kojeg se zna da na njemu postoji život.

Naučni dokazi upućuju da su se prvi oblici života na Zemlji koja je stara 5 milijardi godina, pojavili prije nekih milijardu godina.
Zemljin magnetski štit zaustavlja štetnu radijaciju iz Svemira i omogućuje razvoj života na njezinoj površini.
Oko 71% zemljine površine je prekriveno oceanima vode u tekućem stanju koja je neizostavni ključ opstanka za svaki oblik života.
Zemlja je u odnosu međusobne interakcije sa svemirskim tijelima u njezinoj blizini, uključujući Sunce i Mjesec - naš prirodni satelit. Znanstvenici kažu da je Mjesec nastao prije otprilike 4,5 milijardi godina; Mjesec regulira plimu i oseku, te stabilizira Zemljinu rotaciju.
Procijenjeno je da na Zemlji trenutno živi oko 6,5 milijardi ljudskih bića, ali isto tako, procjena je da je samo 1/8 Zemljine površine ljudima pogodna za život na njoj.
Budućnost planete Zemlje je usko povezana s onim što se događa sa Suncem, sjaj će postepeno slabiti, a porast radijacije će donijeti velike štetne posljedice uključujući i potpuno isparavanje svih oceana.

Stoga se važnost otkrivanja vode i života na drugim planetima ne smije podcijeniti.
Ta je potraga sada završila...

Ušavši u Zemljinu atmosferu, cik-cak linijom u niskom letu rutom \\\"Regionalni Centar U Sarajevu Za Obrazovanje I Informisanje Iz Održivog Razvoja Za Jugoistočnu Europu\\\" - \\\"Odjel Za Međunarodnu Suradnju - Hrvatska Udruga Sindikata\\\", vanzemaljski NLO neidentificirani leteći objekt je aterirao u Puli - Sveučilište Jurja Dobrile - Odjel Za Ekonomiju I Turizam \\\"Dr.Mijo Mirković\\\".

Vanzemaljski posjetioci iz udaljenog Svemira nisu pokazali prijateljske namjere, svanuo je trenutak da se čovječanstvo svo pobije i da se ljudima kroz slamku isišu mozgovi iz njihovih tikava, da nova dominantna vrsta preuzme njihov Slobodni Planet.

Tom je prilikom Saborski Zastupnik Damir Kajin nevjerovatnom hrabrošću svima pokazao što u stvari znači biti \\\"Čovjek\\\".
U Ime Naroda, Kajin je...

Vanzemaljski Život: NLO Ponovo Sletio U Pulu - Bliski Susret Treće Vrste (http://cromalternativemoney.org/index.php/en/media/news/nlo-spektakl-vanzemaljci-opet-aterirali-u-puli.html)