Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Amkdsflsnkd dfdsgf

Stranice: [1]
1
Romantika, ljubav i sex / Odg: Samo rekreacija??
« poslato: Decembar 15, 2009, 08:14:35 pre podne »
Jooj ljudi, vi se bas raspisali :)
Nije fora u tome da ja na\\\'vatam nekog, nego sto sam ja htela BAS njega. No, svakako vec nema veze, mislim da mi se glava poprilicno ohladila.
Enjoy in life :)

2
Romantika, ljubav i sex / Odg: Samo rekreacija??
« poslato: Oktobar 15, 2009, 12:11:16 pre podne »
Pa, kao sto rekoh ne planiram da se zaljubim, ali ne ide to hocu-necu, tj ide,ali do odredjene granice...Sve u svemu, to sam i mislila :unsure: , samo mi je trebao neko sa strane da potvrdi. Nis\\\' , druzimo se jos neko vreme i chao. Lep, zgodan i NEneophodan :cheer:
A pazi sad, kakav sam maler, prodje jos neko vreme, kazem mu da je to-to, da mi je \\\"dosadilo\\\" i onda pocne da me vija! Pa umrla bih od smeha   :lol: :lol: :lol:
Tnx guys ;)

3
Romantika, ljubav i sex / Odg: Samo rekreacija??
« poslato: Oktobar 14, 2009, 11:23:14 posle podne »
Aman nema bre lik ribu, zivimo u istom gradu, mislim da bih ga, ako ne ja, posle 7 meseci video vec neko s njom (od njih par sto zna uopste) pa mi rekao. A i verujem mu, msm, dosad me nije lagao(a kao imao je za sta, a?). Pre nekih 4-5 meseci imao je jos neku ribu za one night stand, i rekao mi je, takodje mi je rekao kad se to zavrsilo, nema razloga da krije. Ma ne znam ni ja vise, nisam pametna. :S

4
Romantika, ljubav i sex / Odg: Samo rekreacija??
« poslato: Oktobar 14, 2009, 10:42:03 posle podne »
Sta ja stvarno zelim? Hm...tesko pitanje. No, nisam zaljubljena, ni ne planiram da se zaljubim (nadam se). I da, lik ima stalnu ribu za \\\"hm\\\", a ja bi da ga setam po gradu, da se vidjamo cesce, bla bla...hocu vezu, al\\\' s njim :D
A ono da imam nekog pored mi nekako trulo, sta sad ovaj mi sluzi za paradu a ovaj drugi za rekreaciju? Bzvz mi to. A da fora bude veca, decko i pokazuje neke znake ljubomore kad mi neki lik pridje ili slicno, i u poslednje vreme se drugacije ponasa, tipa kuco, maco, znate na sta mislim, ali neeee, i dalje ne zeli devojku!! Reply pls... ;)

5
Romantika, ljubav i sex / Samo rekreacija??
« poslato: Oktobar 14, 2009, 07:26:31 pre podne »
E ovako, jedan zanimljiv topic; Dacu jedan konkretan primer, a vi savetujte ;)
Ukratko, prica ide ovako:
Upoznah lika, i sve je to samo rekreacija, ono, kao vidimo se vikendom, odradimo sta imamo, i to je to. E sad, doticni ne zeli vezu, ne zeli obaveze, i kad god pocnem tu temu dobijem odgovor tipa \\\"Zasto kvariti nesto ovako lepo, bla bla\\\". Ja ne zelim da forsiram temu, a cim spomenem (mislim na \\\"zasto da ne budemo zajedno\\\") ja to smatram forsiranjem, pa se i ne trudim nesto da pobijem te njegove odgovore. I shvatam da cim ja njega moram da ubedjujem da to nije to, ali ono; lik mi se zesce svidja. Nisam zaljubljena, ali kontam da bi nam bilo super da smo zajedno. U pocetku je to bilo ono, svidja mi se, izgleda kao... znaci nije zdravo :D ali, kako sam ga upoznavala, sve mi se vise svidjao kao osoba. Npr, znam da mu je porodica dobrostojeca (sto je meni totalno nebitno) ali mi je skroz gotivno to sto on ide na fakultet (a ne bi morao, njegovi bi mu sredili fin posao), radi, ono, skoro u potpunosti zeli da se oslanja samo na sebe. Eto, to je jedna od osobina koja mi se svidja. No, ta nasa \\\"rekreacija\\\" traje vec nekih 7meseci, a njemu i dalje ne treba devojka. Nije da mu ne trebam ja kao devojka, vec devojka uopste. I znam ja sta bi tu bio najbolji lek, da mu kazem da ovako vise ne ide, i ili cemo biti zajedno kako treba ili se vise necemo vidjati, ali ja nisam spremna na to da se vise ne vidjamo uopste, posto mi u neku ruku fino i ovako. (Ovo je trebalo da bude ukratko, a? :P ) No, i sta sad raditi? Zelim ga kao deckonjuu breeee :P

Stranice: [1]