Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - VK VAB

Stranice: [1]
1
Sve o sportu / Vaterpolo - incident
« poslato: Jun 06, 2008, 03:19:02 pre podne »
Sportski Zurnal, cetvrtak 5. jun 2008.

\\\"
BECEJ 2005 BEZ PUBLIKE

Po izjavama prisutnih nije bilo najprijatnije proteklog vikenda u Beceju za vreme odrzavanja finalnog turnira za igrace do 17 godina. Incidenti na tribinama, tuca igraca Beceja i Studenta, napadi roditelja na igrace pokvarili su utisak i naterali VS Srbije da reaguje,
- U cilju zastite igraca i klubova kao i da se ne bi ponavljavali nemili dogadjaji Takmicarska komisija je odlucila da Becej 2005 bude kaznjen sa tri meseca igranja bez prisustva publike, Takodje je pokrenut postupak protiv lica (funkcioneri i igraci)za koje postoji disciplinska prijava. U VSS cekamo i izvestaj policije iz Beceja povodom pokretanja postupka protiv jos nekih funkcionera jer postoji sumnmja da su direktno inicirali incidente - rekao je Dragan Arsovic predsednik Takmicarske komisije. \\\"

2
Sve o sportu / Odg: Vaterpolo akademija - Konacno Vaterpolo ali pravi
« poslato: Novembar 26, 2007, 10:20:54 posle podne »
Pozdrav svim forumasima!

Kao jedan od osnivaca Vaterpolo Akademije zeleo sam da obavestenjem doprinesem boljoj informisanosti o celoj prici.

Upravo je jedan od razloga osnivanja \\"Akademije\\" nezadovoljstvo grupe roditelja i same dece nacinom na koji je klub vodjen...naravno u prvom planu su finansije, ali i samo ophodjenje prema clanovima kluba. Tesko je opravdati boravak Kluba u prvoj ligi sa jedne strane, i kompletno samofinansiranje putovanja od strane roditelja i placanje clanarina sa druge strane, a da se pri tom konstantno prica o besparici? Postavlja se pitanje gde odlaze pare???
Celokupna generacija 1994 i mladji je izasla iz kluba, zajedno sa trenerima, ali NEMAJU prava da se takmice jer su i dalje zvanicno registrovani u starom klubu, a celnici tog kluba NE ZELE i NE DAJU ispisnice, nadajuci se da ce ova ideja sagoreti, i da ce se svakojakim smicalicama sve vratiti u vec vidjenu kolotecinu.

Na bazenu se konstantno clanovi \\"Akademije\\" izbacuju sa istog, onemoguceno im je koriscenje bilo kojih rekvizita(lopte, kapice, staze, daske za plivanje).
Na postojecim golovima se nalaze KATANCI, kako ih deca ne bi mogla koristiti...
Dokle ce sve ovo otici, ne znamo, ali nas cilj da nesto kvalitetno pokrenemo u Beceju ostaje na snazi! :)

Napravljen je projekat samofinansiranja Kluba kroz veliki broj upisnika, zatim organizovanja smestajnog kapaciteta za jednu ili dve ekipe, kao i osnivanje preduzeca koja bi se bavila proizvodnjom vaterpolo golova i kapica. Podseticu, da se nijedna firma u Srbiji do sada nije pozabavila ovim pitanjem...
Svako ko ima priliku da dodje na bazen moze da pogleda prototip gola koji je napravljen i vec se koristi za treninge.

Stranice: [1]