Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Ramla Mlara

Stranice: [1]
1
Sve o sportu / PVK BEČEJ 2005
« poslato: Januar 24, 2010, 03:02:49 posle podne »
PVK Bečej 2005 i pored svih nedaća ruši svoje protivnike. U sedmom kolu prve B lige  na međunarodnoj utakcmici savladan je Rabotnički iz Skoplja , prvak Makedonije, rezultatom 10:5 za domaćine. Gledalaca pune tribine preko 200, najviše u ligaškim takmičenjima na vaterpolo utakmicama u Srbiji. Narod se vraća vaterpolu, klub oseća kao svoj, igraju Bečejci!!!!

2
Sve o sportu / Vaterpolo - dva kluba ili jedan ?
« poslato: Januar 13, 2010, 01:59:07 pre podne »
Zanima me mišljenje Bečejaca dal\\\' u našem selu treba da postoje dva vaterpolo kluba?
Po meni teško da bi skrpili  tim iz svake generacije i da je jedan klub u pitanju, a tek dva?
Da li je u pitanju politička igranka ( bez prestanka ) pa prvima kažeš ja dao drugima a drugima obrnuto i stvar gotova -kost je bačena :)?  Da li stvarno naša opština za jedini klub koji se bori u najvišem rangu takmičenja ne može ili ne želi da izdvoji novac. Da li se uplatama SPRC-u ustvari peru pare (cena korišćenja bazena je podizana nekoliko puta bez povećanja inputa - u isto vreme nije plaćano NAFTAGASU)  ili je posredi još jedna ujdurma? Aj baš da vidim šta o tome misle Bečejci?

Stranice: [1]