Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Bosko Sa kanala Pink-a

Stranice: [1]
1
IT tehnologije / Opera-Mozzila Firefox-I. Explorer
« poslato: Avgust 28, 2008, 02:18:49 pre podne »
Nisam video ovu temu pa reko\\\' da postavim...

Dakle,ko sta koristi? Koje su po vama prednosti i mane ovih browsera?
Kako vam rade, da li baguju....?

Ja radim u Operi a probao sam i na Mozzili.
Opera mi je bolja. I nije navika, nego je bolja.

Bolje je snalazanje u bookmarksima, lepo ih sam redja po abecednom redu. Kada odem na Mozzilu i kazem da sortira po imenu, zna \\\"cudno\\\" da ih sortira\\\", poredja jedan deo po redu, drugi deo ne.

Brze mi se otvaraju stranice preko Opere. Iako vecina kaze da je upravo to prednost Mozzile.

A neki su ljubitelji Mozzile jer npr. Opera \\\"ne podrzava\\\" megaupload... Medjutim i to se da namestiti tako da skidam preko Opere stvari sa megauploada.

Ono sto takodje ne volim kod Mozzile jeste automatsko prepozavanje stranice (ne vezano za history) vec one koje imas u Bookmarksima. Mislim da se ta opcija ne moze podesiti da toga nema, trazio sam malo.

Ne volim takodje kod Mozzile sto npr. skidam obicnu sliku od 300 kb a on kada je download-uje \\\"skenira\\\" i sve to duze traje. :angry:

Sve u svemu odgovara mi opera vise.
sta vi kazete?

Takodje, iako kazem da zapamti sifru na sajtovima (preko Mozzile) on to ne uradi, sacuva je u smislu da ja treba da stigliram ili potvrdim, ali nikako da direktno udjem logovan....

Stranice: [1]