Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Dragan Lončarski

Stranice: [1]
1
Romantika, ljubav i sex / Pisma ljubavna
« poslato: Decembar 13, 2007, 10:07:40 posle podne »
jesu li izumrla? je li neko dobio pismo ljubavno u skorije vreme? ;)

2
IT tehnologije / V E S T I
« poslato: Oktobar 05, 2007, 08:03:15 posle podne »
Najznačajnija investicija u istoriji Srbije na pomolu


[hide]Predsednik opštine Inðija, Goran Ješiæ, izjavio je da bi ove nedelje u Beograd trebalo da doðe poslovna delegacija iz Indije, koja je zainteresovana za izgradnju \\"tehnološkog parka\\" u Inðiji i ocenio da bi to bila najznačajnija investicija u istoriji Srbije.

Najuspešniji predsednik opštine u Srbiji po privlačenju direktnih stranih investicija, podsetio je da je pismo o namerama investitora iz Indije o premeštanju \\"tehnološkog parka\\" u junu ove godine bilo upuæeno na adresu ministra za ekonomiju i regionalni razvoj, Mlaðana Dinkiæa, i dodao da bi se IT centar gradio na površini od oko 200 hektara.

- Zahvaljujuæi toj investiciji Srbija može postati domaæin najveæih svetskih kompanija poput „Majkrosofta\\", IBM-a i \\"Fidelitija\\" - rekao je Ješiæ, koji je protekle nedelje imenovan za savetnika u Vladi Srbije za direktne investicije.

Ješiæ smatra da æe dolazak najznačajnijih svetskih kompanija u oblasti IT tehnologija stvoriti moguænost za otvaranje \\"ekstra dobro plaæenih radnih mesta\\", a samim tim i šansu našim visoko obrazovanim kadrovima da ostanu u zemlji.

- Na taj način otvoriæe se moguænost da se naši stručnjaci, koji rade u tim kompanijama širom sveta, vrate u svoju domovinu i nastave da rade za te iste kompanije - kazao je on.[/hide]

Stranice: [1]