Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Žužana Ilinčić

Stranice: [1]
1
Društvo, dom i porodica / Odg: Ima li bruka granica ?
« poslato: Mart 06, 2010, 01:42:22 pre podne »
Hvala Brki na obrazloželju :laugh: bar možemo da se smejemo svojoj muci.
Strašno jeste da oni primaju plate od naših poreza a.....
U međuvremenu sam pisala u obe lokalne novine i prošlo je više od mesec dana, članak nije objavljen a poznati su kao dobri kritičari!?
E da čula sam da sad već ima \\\"preduzetnika\\\" kojima lepo platiš i oni lepo odstoje noć do preuzimanja BROJA. Dali ste možda čuli koja je tarifa?:silly:

2
Društvo, dom i porodica / Odg: Ima li bruka granica ?
« poslato: Februar 28, 2010, 10:54:50 posle podne »
`bar dan,pozdrav svima!
Mislim da je i ova moja tema za kategoriju \\\"bruka nema granica\\\" i naravno odnosi se na određenu instituciju. Dali je neko od vas skoro POKUŠ AVAO da napravi čuvene nove biometrijske dokumente? Ljudi moji šta nam rade, a mi trpimo????? Petnaest brojeva je njihov dnevni učinak što znaći (ako prićamo o pasošima) da trećina građana koji obično imaju potrebu za pasošem a to je od 35000/3=11666 ljudi/15 dnevn učinak=777 dana/252 radnih dana u godini= ZNAČI VEĆ ZA TRI GODINE STIŽEM NA RED!!!
[hide]...jer njihovo radno vreme je od 8-14. Svaka čast,izgleda da nisu čuli za PRODUŽENO RADNO VREME????
Sve u svemu bilo bi interesantno mnoge od njih naterati da stoje u redu celu noc a da su u godinama i da ih bole noge...
A u stvari sve je stvar ORGANIZACIJE POSLA. RASPITAJTE SE VI KOJI STE ODGOVORNI ZA OVO PONIŽENJE stanovnika opštine Bečej! U velikim gradovima širom Srbije garđani se mogu stvarno osećati kao građani Evrope nakon ukidanja viza, A MI BEČEJCI???[/hide]

Stranice: [1]