Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Milen Vesović

Stranice: [1] 2 3 ... 6
1
Noćni život / Odg: Zdravko Colic i Severina u Novom Beceju
« poslato: Avgust 26, 2008, 11:49:36 posle podne »
Cestitke za Novi Becej i za organizaciju....E kada bi bilo volje za nesto ovakvo i u Beceju!

2
Igre bez granica / Odg: Hajde da lazemo!
« poslato: Avgust 06, 2008, 05:34:05 pre podne »
U Beceju na Pogaci peva CECA!!!

3
Muzika / EXIT, GUCA ili nesto trece....
« poslato: Avgust 06, 2008, 05:31:09 pre podne »
Ciao svima,

Pre nekoliko nedelja se zavrsio EXIT, a za nekoliko sati bice otvoren Dragacevski sabor trubaca u Guci. Sta po vama predstavlja lepsu muzicku svecanost i bolju reklamu za turisticku Srbiju?




4
Škole / Odg: Buka oko upisnina?
« poslato: Avgust 04, 2008, 01:38:54 pre podne »
Drzava treba da podrzava drzavne skole!!! Samo cu podsetiti da u Francuskoj i jos nekim mocnim zemljama EU privatne skole i visoke obrazovane ustanove zauzimaju samo 2%, ostalih 98% su drzavne. Najveci problem je sto u drzavnim skolama i na fakultetima postoji korupcija, ali je na privatnim daleko ucestalija pa neretko imamo diplomirane... bez ijednog dana provednog na privatnom fakultetu.

5
Škole / Odg: Buka oko upisnina?
« poslato: Avgust 03, 2008, 06:12:01 posle podne »
Axl napisao/la:
Citat
Ako đaci plaćaju školarine, što se onda opterećuje budžet školama, ima tu nejasnoća...

Sredstva za obrazovanje nikada ne mogu da budu velika. Obrazovanje predstavlja glavne stavke u budzetima zemalja Evropske Unije! Sredstva se koriste i za seminare profesora, koji se time unapredjuju. Jedan seminar najmanje kosta 40 hiljada dinara po profesoru.

6
Škole / Odg: Buka oko upisnina?
« poslato: Avgust 03, 2008, 06:07:58 posle podne »
Robbyn napisao/la:
Citat
Citat
Pravo svih i pod jednakim uslovima na besplatno srednje obrazovanje zagarantovano je Ustavom Republike Srbije (Sl. glasnik RS, br. 83/06) i uređeno Zakonom o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja (Sl.glasnik RS, br. 62/03, 58/04) i Zakonom o srednjoj školi (Sl. glasnik RS, br. 50/92, 53/93, 67/93, 48/94, 24/96,  23/02, 62/03, 64/03).


Mislim da bi ovde trebalo da prestane svaka diskusija o legalnosti takvih poteza nekih škola kao i da bi trebalo hitno sankcionisati one koji krše zakon i Ustav.

Ako ćemo plaćati,onda daj da smanjimo broj državnih ustanova,razjurimo bandu,i onako već odavno ne \\\"proizvode\\\" adekvatan profil učenika,prestanimo da izdvajamo za obrazovanje i zarade zaposlenih u tom sektoru (što nije baš mala stavka pošto imaju zarade iznad proseka zaposlenih u privredi i proizvodnim zanimanjima)pa hajde da se upisujemo u privatne škole.Koliko ko ima para takvu će školu i pohađati,a one će biti strogo kontrolisane od države pa će se izbeći ovaj haos koji sada vlada u obrazovanju,da je moguće da učenik izađe iz osmogodišnje škole a da nije u potpunosti pismen (bukvalno).Ove polupismene koji ne znaju zajedno ili odvojeno pisanje reči,upotrebu znakova interpunkcije i slično ni ne računam,to je već svakodnevna pojava u poslednjim generacijama...


Pa bas nam privatne skole ne garantuju pismenije kadrove od drzavnih skola, NAPROTIV!

7
Društvo, dom i porodica / Odg: Kako vidite sebe za 10-tak godina?
« poslato: Jul 29, 2008, 07:24:42 pre podne »
Nadam se da cu za deset godina biti ministar kulture i medija!!! Tu bi bilo mnogo posla, a neki potezi bi mi cinili zadovoljstvo!!!

8
O Forumu i sajtu / Odg: Zog cega bas Becejonline?
« poslato: Jul 29, 2008, 03:16:06 pre podne »
Zato sto je lokalnog tipa!!!

9
ženski kutak / Odg: Š ta danas značbiti sponzoruša?
« poslato: Jul 29, 2008, 03:11:19 pre podne »
A sta je suprotno od sponzoruse???? Devojka koja ili nema decka ili ona sponzorise decka!!!

10
Muški kutak / Odg: Zbog cega vas zene najvise nerviraju????
« poslato: Jul 28, 2008, 08:27:55 posle podne »
Nervira me pijana devojka, jer ju je teze trpeti od pijanog muskarca!!!!

11
Društvo, dom i porodica / Odg: Nema sveta ni planete.. :)
« poslato: Jul 27, 2008, 08:22:42 pre podne »
Mali Mika i naravno moja baba Milica!!!

12
IT tehnologije / Odg: Internet skuplji,država kontroliše mejlove građana
« poslato: Jul 26, 2008, 09:46:16 posle podne »
Bez obzira na sve ja predpostavljam da su nas i dosad kontrolisali, prisluskivali i spijunirali!!!! U maloj drzavi kao sto je Srbija BIA moze o svakom od nas da sazna bilo koju informaciju samo ako joj je to potrebno. Ko nama garatuje da nam ne prisluskuju telefonske razgovore, da nam ne proveravaju poslate poruke....???

13
Društvo, dom i porodica / Slucaj Save Milosevica
« poslato: Jul 24, 2008, 03:08:54 pre podne »
Nikakvu novost mi nije predstavljala vest da se u Srbiji desavaju porodicna nasilja. Medjutim, saopsteno je da je policiji, dakle policiji vec bilo poznato da u porodici Milosevica dolazi do nasilja i nije reagovala. Povredjeni su Miloseviceva supruga, cerka i sin, a sina je cak i otac pogodio i metkom mu povredio kicmu i postoji veliki strah da ce momak postati invalid. Pitanje je: Sta treba da se desi da bi policija reagovala i dali ce policajci odgovarati zato sto nisu sprecili ovako nesto????

VEST:

Pokušao ubistvo porodice
22. jul 2008. | 12:11 -> 17:21 | Izvor: Beta
Prokuplje -- Na putu Prokuplje-Donja Trnava S. M. pucao na suprugu, sina i kćer, a zatim je pokušao samoubistvo. Svi su prebačeni u bolnicu.

Direktor opšte hirurgije Kliničkog centra u Nišu Nebojša Đorđević izjavio je da je stanje troje povređenih \\\"teško i opasno po život\\\". S.M. je jutros otišao do kuće u koju se zajedno sa decom, zbog poremećanih porodičnih odnosa i čestih svađa, odselila njegova supruga Dragana.

Prema saopštenju istražnog sudije Ljubomira Jovanovića, koji je obavio uviđaj, do nesreće je došlo jutros nešto posle 9 sati kada je S.M. povezao porodicu prema Prokuplju.

S.M. je posle kraće svađe sa suprugom izašao iz automobila i pucao u nju i decu N.M. (20) i J.M. (19) kojima je zadao teške telesne povrede zbog kojih su hitno prevezeni u niški kliničko-bolnički centar, kazao je Jovanović.

Nakon toga S.M. je pucao sebi u grudi zbog čega je, takođe, prebačen u Niš. Njegova supruga D.M. zadobila je lakše povrede ruke, te je zadržana na lečenju u lokalnoj bolnici.

N.M. pogođen je u stomak i povređene su mu jetra, slezina i kičma, a J.M. u grudni koš.

D.M. se više puta obraćala policiji da ih S.M. maltretira. To je bio razlog što ga je pre dve nedelje zajedno sa decom napustila i preselila se u smeštaj u blizini fabrike Hisar, gde ih je S.M. jutros pronašao.

S.M. je imao urednu dozvolu za pištolj i drugo vatreno oružje koje poseduje, rečeno je Beti.

14
Noćni život / Odg: uuuLicni fest u Novom Beceju
« poslato: Jul 21, 2008, 08:11:33 posle podne »
@REZ, iz tebe ocito govori politicka ljubomora!!!! Misa i njegov tim su sredili Novi Becej, i to je tesko neprimetiti.... Ne vidim sta je debilno u tome da se u organizaciju i proslavu gradske slave ukljuci opstina. Rez, i Berlin finansira proslave svojih gradskih raznih proslava u cilju razvijanja turizma, a zasto to ne bih Novi Becej. Meni je ovo super i iz tog razloga sto se ne finansira iz opstinskog budzeta, vec koncerte Seve i Cole finansiraju sponzori!!! A ako cemo biti iskreni, Vojvodjani su itekako zeljni ovakvih dogadjaja!!!

15
Škole / Odg: Buka oko upisnina?
« poslato: Jul 14, 2008, 11:07:15 posle podne »
Mislim da je skolama potreban taj novac, jer one ne mogu da se izdrzavaju samo od milostinje koju dobijaju od Ministarstva prosvete!!! Sad je samo pitanje kako koje skole iskoriste taj novac. Licno smatram da Ekonomsko-trgovinska skola na pravi nacin upotrebljuje ta novcana sredstva....

Stranice: [1] 2 3 ... 6