Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Dejan Skobic

Stranice: [1]
1
Lokalni Izbori / Odg: LDP \\\"Siri dalje\\\"
« poslato: Decembar 27, 2008, 05:48:40 posle podne »
Stranka LDP je nesto najgore sto nam se desilo od komunizma.
Vodja stranke \\\"Ceda narkoman\\\" birace prikuplja svojom prljavom kampanjom. Setimo se samo kako je u Beceju pravio rostilj da nahrani bedu i uzme glasove. Taktika Dos-a je bila slicna kao i SRS 90-ih. LDP ima precizan stav o Kosovu tj Srbija bez Kosova sto se ne stide i ne kriju da kazu....
Ceda je bio u pregovorima za privodjenje Milosevica, uke*** se Slobinih telohranitelja kazu ocevidci i njegovi saradnizi da se skoro upisao od straha.

Amerika ga finansira i stranku i proslu bogatu kampanju, jer im trebaju manipulantni pijuni poput njega, Tadica, dacica i ostalih prodanih Srpskih dusa!!

2
Posao, novac, karijera / Odg: Prodaješ li prijatelja za novac?
« poslato: Decembar 27, 2008, 05:29:45 posle podne »
Najgore je to kada ni kriv ni duzan naj**** a druge bas briga. Ti si na duplom gubitku ali i na dobitku jer si videla da ti  ta osoba nije bas veliki prijatelj i da joj nisi poverila nesto dragocenije poput muza...haha....salim se...

Mogu da zamislim kako se osecas jer ja najvise mrzim pevare i izdajnistvo. Juce sam otkrio jednu internetsku prevaru na koju sam i ja mogao da nasednem i ni kriv ni duzan zaglavim u zatvor dok drugi uziva na nekoj plazi. U teskim situacijama se vidi ko je coveku prijatelj kako kaze Njegos u \\\"Gorskom vijencu\\\": \\\"u dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci\\\"

Najbolja je da se izvinis tom prijatelju iz inostranstva i objasnis detaljno celu situaciju ja verujem da ce razumeti i oprostiti jer to i nije bog zna sta sto neko ne bi mogao da podnese i nemoj sebe opterecivati da si prodala prijatelja. Nisi ti prodala prijatelja vec je tebe drugi prijatelj prevario i nasamario a sta je 200e za tog sto zivi u inostranstvu sica, mozda bi bilo najbolje da napises neki osecajni i iskreni blog i posaljes tom prijatelju link da vidi kako se ti osecas u ovom trenutku..

Pozdrav i puno srece!!!

Stranice: [1]