Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Ljubica Coric

Stranice: [1]
1
Društvo, dom i porodica / Odg: Ko će normalan ici u Crnu Goru na letovanje???
« poslato: Avgust 01, 2009, 11:52:48 posle podne »
Moram priznati da sam i ja znatizeljna, ali mislim da ce jos mnogo vremena proci dok  nasi odnosi ne dodju na taj nivo.

2
IT tehnologije / Odg: Kakav internet koristite ?
« poslato: Jun 25, 2009, 05:54:55 pre podne »
Molim korisnike Sat trakta za par informacija: koliko vremena prolazi od momenta sklapanja ugovora do instalacije modema? Da li dolazi neko od njih da to uradi ili...? Pretpostavljam da je olakšavajuća okolnost ako je neko ujedno i korisnik njihove kablovske...
Hvala :)

3
Posao, novac, karijera / Odg: Tržište rada
« poslato: Jun 02, 2009, 06:46:37 pre podne »
Ne znam koliko ce takav nacin angazovanja biti popularan kod manjih firmi u Srbiji. Outsorcing se isplati velikim kompanijama kojima je bitno da odrzavaju jedan broj stalno zaposlenih, dok godinama drze outsorce-ovane ljude jer im tako odgovara. Ne treba zaboraviti da kompanija, koja koristi usluge agencija kakva je Trenkwalder, placa bruto platu za zaposlenog, a takodje i usluge agencije.

Sto se tice statusa zaposlenog, jedino na kredit moze da se zaboravi jer je u pitanju ugovor na odredjeno vreme. Naravno, sve je bolje nego omladinska...

4
Noćni život / Odg: Halloween Maskenbal - petak 31.10.2008.
« poslato: Novembar 02, 2008, 06:00:18 pre podne »
Kakva je bila muzika?

5
Društvo, dom i porodica / Odg: Ko će normalan ici u Crnu Goru na letovanje??
« poslato: Oktobar 26, 2008, 06:03:46 posle podne »
Zasto ovakva tema nije postavljena pre crnogorskog priznanja? I pre smo znali za trovanja hranom i nestasice vode, nikome to nije nesto preterano smetalo, a sad su svi, kao, odjednom, mnogo osetljivi.
(Da se razumemo, nisam fan cvarenja na plazama nigde, pa ni u Crnoj Gori, tako da odlazak/neodlazak tamo mene nikako ne dotice.)

Stranice: [1]