Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Boris Majstorovic

Stranice: 1 2 [3] 4
31
O svemu i svačemu / Nesto za kraj
« poslato: Decembar 26, 2007, 07:09:45 pre podne »
Kad krenete na spavanje, posao, sa posla i sl. tj. pre nego što se odjavite napišite po neku rečenicu. Napišite utiske sa foruma tog dana ili neku zelju za sutra.

Evo prve :

Danas je forum bio poluprazan, verovatno zbog Božiæa.

32
O svemu i svačemu / Nagradne igre - nameštaljka ili korektno?
« poslato: Decembar 22, 2007, 11:25:26 posle podne »
Evo gledam TV i kako krenu reklame , svako deli neke nagrade. Za neke skupljas račune, za neke saljes SMS, za neke skupljas čepove i menjaš za poklon, za neke kupiš tiket i čekaš izvlačenje. Sve je to dobar marketing ili navlakuša?

33
Čestitke / Srecna slava domacine
« poslato: Decembar 19, 2007, 06:32:11 pre podne »
Svima koji slave Svetog Nikolu kao krsnu slavu zelim srecnu slavu

34
Muzika / Mali koncert velike Jadranke Jovanoviæ
« poslato: Decembar 18, 2007, 06:19:54 pre podne »
Večeras je operska diva Jadranka Jovanoviæ održala koncert u gradskom pozorištu u Bečeju.Video sam neke forumaše tamo i želim da čujem njihove utiske.
Takoðe želim da pohvalim kolegijum pozorišta za kvalitetno izabran program i lično da se zahvalim jednom forumašu na pozivnici.

35
Društvo, dom i porodica / Pismo DEDA MRAZU!
« poslato: Decembar 12, 2007, 04:49:34 pre podne »
Dragi deda Mraze,
ove godine sam bio dobar, slusao sam mamu i tatu, učio u školi i mislim da sam zaslužio lep poklon od Tebe. Naučio sam i novu pesmicu i odrecitovaæu Ti je kad doðeš.Kad budeš dolazio nemoj da zaboraviš moj poklon, a Ti veæ znaš šta je to.


Deda Mraz je hteo da čuje i Vaše želje! Iskreno i neskromno, molim!!!

36
Muzika / Za klince
« poslato: Decembar 11, 2007, 04:10:19 pre podne »
Ova tema treba da obradi neke pesmice za klince, tj ono što naðete , a mislite da je prikladno za decu stavite na ovaj topic

Za početak Pat i Stanley obraðuju jednu od naslovnih pesama animiranog filma \\"LIONKING\\". Molim sve roditelje da zajedno sa decom vežbaju koreografiju!

{youtube}wkC8HowDvys{/youtube}

37
O svemu i svačemu / Na današnji dan
« poslato: Decembar 09, 2007, 04:59:19 pre podne »
1980. U Njujorku je ubijen bivši član \\"Bitlsa\\" Džon Lenon. Ubio ga je mentalno poremeæeni obožavalac Mark Dejvid Èepmen, koji je kasnije osuðen na doživotni zatvor.

{youtube}jEOkxRLzBf0{/youtube}

38
Romantika, ljubav i sex / Prva LJUBAV
« poslato: Decembar 08, 2007, 04:11:50 pre podne »
U sredu u Bačkoj Palanci, u gradu sreo sam svoju prvu ljubav! To mi je zaista bila PRIMA AMORA, iz vrtica. Zove se Alekandra. Kad je trebala da krene u prvi razred, preselila se u Novi Sad. Od tada sam je sreo mozda dva ili tri puta. Sad živi u Bačkoj Palanci, radi u Sintelonu kao komercijalista, udata je i ima devojčicu Minu. Kad smo se sreli prosli smo jedno pored drugog i onda, čini mi se, okrenuli smo se , mislim istovremeno i nasmejali se. Prepoznali smo se.
Kako se zove Tvoja prva ljubav?

39
Muzika / Rok trajanja neogranicen
« poslato: Decembar 01, 2007, 02:56:04 posle podne »
NARAVNO O MUZICI JE REÈ

Počeæu sa tri odlicne verzije istog hita

Sinatra
{youtube}G1tGdoA6mCc&feature=related{/youtube}

Presley
{youtube}ut_K4oeM4SM&feature=relate{/youtube}

Vicious
{youtube}aLC3uT3aCoE&feature=related{/youtube}

40
becejonliner / game over - tata Boris
« poslato: Novembar 29, 2007, 08:21:43 pre podne »
Nekada  davno u jednoj dalekoj zemlji, u gradu Bečkereku jedan nevaljali deran dolazio je da se momči. Tamo je , baš ispred uljare upoznao jednu lepu,zdravu i jedru sosu. Taj susret bio je fatalan i dan danas se oseæaju posledice istog. Prvo se rodila se jedna devojcica koja nije tema ove priče, ali moramo dogaðaje pratiti hronološki. Srecno detinjstvo te slatke male devojčice pokvario je jedan dan u mesecu julu  1973. godine. Tada se  rodio jedan mali koji nije dobro ni pogledao svet , a veæ napravio svoj prvi problem. Mama sosa se poraðala čitavih 20 h i posto nije moglo drugačije, veliki-mali glavonja  je morao da izadje  kroz stomak.
E tu počinje priča o tata Borisu, koji nije odmah bio tata, ali se tako ponašao od kad zna za sebe. Posle tri godine , kad se zasitio Sombora, odlučio je da povede roditelje i sestru u nov izazov, u grad Bečej , varošicu kraj desne obale Tise. Osnovna škola, pa onda i  srednja. Godine su prošle mirno i lagano, bezbrižno i tiho. Prve simpatije, prvi prijatelji, prvi razbijeni prozor, prvi neprijatelji, prva tuča, prvo brijanje, prvi gramofon, prva kaseta, prvi izlazak, prvi sastanak, prvi poljubac, prvi rastanak, prvo letovanje bez roditelja, prvo zimovanje sa drugarima, prva vožnja kola, prvo pivo, prva cigareta kao i sve druge prve stvari pamte se zauvek. Ostaju tu, skrivene od pogleda, dobro čuvane za neke buduæe priče deci i unucima. Tu i u to doba sreæe jednu devojku iz ulice Petra Drapšina, koja mu je ispomerala sve untrasnje organe da napravi prostor za nabujalo srce.  Proðe vojska, počele studije, a tata Boris je i dalje ratovao. Ratovao je srcem, borio se , dao sve od sebe da ne popusti,da se ne preda, da ne poklekne, ali  na kraju je tu najslaðu bitku izgubio. Leta Gospodnjeg 1998. godine tata Boris se oženio. Odmah, naredne  godine na Sretenje Gospodnje, tata Boris je postao pravi tata. Dobio je æerku Teodoru, tatinu mazu i maminu rivalku, najjače dete u razredu, ljubi je tata. Nedugo zatim, došao je na svet i tata Borisov sa’ranitelj. To je gospodin Marko, 5-ogodišnji autentični seronja i prvoklasni suptilni podvlakač pod kožu. Dečko koji obeæava, samo još nismo otkrili šta?
Tata Boris je od skora nasledio firmu od oca, koja postoji jos od 1988. godine, radi tu i tamo po nešto, svrati na ovaj forum ponekad, prošeta se ili provoza po Bečeju, gradu koji voli i kojeg verovatno nece nikad napustiti.
Ponekad plane, iznervira se, ali ga to brzo proðe. Voli da se takmiči, ne voli da gubi i vrlo je tvrdoglav. Kažu neki koji ga bolje znaju da je vredan,  a neki drugi kažu da mu je sve palo sa neba, da nije dupetom mrdno. Ne voli lažove i lenštine. Voli  svoj posao i  lepo da ručka.
 
Jedno je sigurno najbolji posao i najveæa titula tata Borisa je to što je tata

41
Društvo, dom i porodica / Deca - najveæe blago
« poslato: Novembar 25, 2007, 02:58:05 pre podne »
Danas sam čuo poražavajuæu činjenicu. Srbija je jedna od najstarijih država u evropi. Kako? Prosečna starost stanovništva je skoro 42 godine. Ako se doda još jedna činjenica , da je prošle godine u srbiji umrlo više 32000 ljudi , nego što je roðeno. Jedan od bitnih faktora jeste prosečan broj dece u porodicama . Moje pitanje Vama jeste: Koliko treba prosečna porodica da ima dece, a da ni jedno od dece ne oskudeva u nečemu, da roditelji ne treba da odvajaju od usta? Inače ja imam dvoje dece Teodoru i Marka i za njih kažem da su moj najbolji posao!

42
Čestitke / SREĆNA Nova 2008.
« poslato: Novembar 24, 2007, 09:02:38 pre podne »
Svim dobrim ljudima sa foruma želim mnogo zdrave ljubavi, besprekornog zdravlja, malih i velikih uspeha u nadolazećoj Novoj 2008. godini.

43
Muzika / Sentiš od kog mi zaigra srce
« poslato: Novembar 20, 2007, 06:24:29 pre podne »
{youtube}_91u7aRW2lc{/youtube}

44
Noćni život / Oæemo praviti rock happening?
« poslato: Novembar 10, 2007, 09:51:56 posle podne »
Vreme: bilo koja subota uveče
Mesto: predložite
Koncept: zdrav rock&roll koncert

Ko je za?

45
O Forumu i sajtu / Ciji je najbolji AVATAR?
« poslato: Oktobar 20, 2007, 02:52:13 pre podne »
Po meni najbolji avatar ima:

nnemedi

Stranice: 1 2 [3] 4