Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Pa da! Aha!

Stranice: [1]
1
Društvo, dom i porodica / URBANO....????? :?
« poslato: Maj 10, 2008, 08:30:23 posle podne »
Urbano....Da li moze neko da mi pomogne???...Ste je to \\\"Urbano\\\"...Sta znashi za jedan grad kada ima urbaniju kulturu??? Sta je to sto je urbano u Beceju..a sta mu fali da bude josh urbaniji??? Koje su to aktivnosti i/ili ljudi koji bu Becej cinili urbanijim gradom..pa makar na tri dana???

PA???

2
Tinejdžeri / OKB ! ! ! !
« poslato: Oktobar 18, 2007, 11:44:03 posle podne »
OKB?

Sta je to?
Chime se bavi?
Ko ga sve chini?
Gde se nalazi?

OKB (Omladinski klub Beceja) je klub koji postoji od februara ove godine a oformili su ga grupa mladih sa kancelarijuom za mlade u opshtini. Okuplja oko 20 mladih i ambicioznih volontera koji pokushvaju da poboljshaju zivot tinejdzera u Becheju i u tome delimichno uspevaju (makar meni).... ;) Takodje se bavi i reshavanjem problema danashnje mladezi, organizuje i pomaze u uspevanju raznih akcija, festivala,... u Beceju,a uskoro ce da pochnu da drze zanimljive radionice na koju mogu da dodju mladi Becejci i nauche neshto lepo. Kancelarije OKB-a nalaze se u Goranskom parku gde se chlanovi okupljaju skoro svake nedelje druze, rade i na razne nachine kvalitetno ubijaju svoje slobodno vreme...

Ovu temu nisam otvorio da bi se OKB-ovci hvalili...nego da ostavite svoju kritiku, savet, super ideju...za koju mislite da bi pomogla u daljem radu OKB-a!

Pozdrav iz OKB-a! ;)

Stranice: [1]