Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Che Guevara

Stranice: [1] 2 3 ... 10
1
Muzika / Odg: Koju pesmu slušate trenutno?
« poslato: Jul 07, 2008, 10:06:01 posle podne »
Godmack-Situation

2
Noćni život / Odg: Olimpijski bazen Bečej - Burn Party
« poslato: Jul 02, 2008, 10:45:25 posle podne »
AAAAAA! Mnooogo gotivim ove zurke, jedva chekam subotu!!!! Ljudi, dodjite, necete se pokajati :cheer: :)

3
Religija / Odg: Apsurdi u bibliji
« poslato: April 01, 2008, 03:59:28 pre podne »
I ja bix volela da chujem odgovore na sva ova pitanja, ali sumnjam da ix bilo ko ima... Meni samo nije jasno zashto oni koji veruju u boga i sve priche koje idu uz to nikad ne objasne stvari do kraja?! Ja ne vidim odgovor ni na shta od toga u Attilinom postu..... Ako si vec toliki vernik, objasni nam sve ove nejasne stvari....?!:huh:

4
Književnost / Odg: Knjiga koju trenutno čitam je.....
« poslato: Mart 27, 2008, 03:40:00 pre podne »
Trenutno chitam novu Marchelovu knjigu - zove se \\\"Zajedno sami\\\".... Svidja mi se i zaista je preporuchujem svima! Dechko je neverovatno inteligentan i slaze rechi, da se najezish :woohoo:

5
Igre bez granica / Odg: Ili/ili?
« poslato: Mart 22, 2008, 02:41:16 pre podne »
Milka

rum ili krushkovac??? :woohoo:

6
Tinejdžeri / Odg: Vasa soba
« poslato: Mart 22, 2008, 02:36:12 pre podne »
U mojoj sobi, omiljeni deo mi je zid na kojem visi ogroman uramljen poster Che Guevare..... Jako sam ponosna na taj poster, uvek kad sam depresivna, pogledam u njega i on mi daje neku dozu pozitivne energije..... Takodje su tu posteri omiljenix bendova, izlepljenix po vratima i ormanu...... To su mi omiljeni delovi, a druge necu da spominjem jer chine sastavni deo soba svakog od nas....

7
Noćni život / Odg: 8. MARS - SVI U DEBELI!
« poslato: Mart 08, 2008, 03:44:18 pre podne »
Woooo-hoooo! Pustili su me da dodjem na prvu svirku u mojoj drugoj kuci!!! :woohoo: Jedva chekam!!!

8
Noćni život / Odg: 8. MARS - SVI U DEBELI!
« poslato: Mart 07, 2008, 05:20:41 pre podne »
Jaaaoooo! Nadam se da cu moci da dodjem! Koliko dugo vremena sam kaznjena, ladno sam zaboravila kako je to ici na svirku..... :laugh: xexexexeexexeeee! Shalim se, al stvarno dugo vremena nisam izashla u Bchj! Ko mi je kriv kad pravim s**** :dry:

9
Religija / Odg: Svrha zivota
« poslato: Mart 07, 2008, 05:14:34 pre podne »
Atilla sa svojim prepoznatljivim postovima isto kao i na srbobranskom sajtu - sa citatima iz nekix jevandjelja ili ne znam kakvix knjiga..... Kako je moguce da se sa svim tim slazesh???? Nije mi jasno, majke mi!! Da li postoji neko tvoje sopstveno mishljenje bez ovog citiranja?!

Da se vratim na temu..... Ja zivim za ispunjenje svojix ideala! Ciljevi i njixovo ostvarenje su jedine stvari kojima tezim.... To je neshto shto, predpostavljam, svakog od nas ispunjava...... Naravno, kao i acafaca uzivam u svakom momentu..... Super je buditi se svakog jutra sa elanom i korachati velikim koracima..... Life is so beautiful!  :dabome:

10
Škole / Odg: Matursko vece
« poslato: Mart 07, 2008, 04:59:21 pre podne »
Ja sam pobegla sa svoje (male) mature shto sam brze mogla! Bilo je jako glupavo da sedim tamo i smaram se sa masom koju ne podnosim (jako malo ljudi sam volela u osnovnoj!) dok oni divljaju uz najkomercijalniju muziku! Bile su i dve ribe koje su pobegle kroz prozor, poshto nam nisu dali da izadjemo! Utekox nekako i ostala sam da chekam ortake sa moto festa u Kuli da blejim sa njima....... :dry:
Do velike mature ima dosta vremena tako da josh ne razmishljam o tome.... Mada, sigurna sam da cu obuci neshto shto ce shokirati masu, kao shto sam u osnovnoj sve prisutne shokirala frizurom..... :woohoo:

11
Igre bez granica / Odg: Zadaci za razmi�ljanje....
« poslato: Mart 03, 2008, 05:57:32 posle podne »
Ja bash nisam uspeshna u reshavanju zadataka ovog tipa......
Ne znam da li greshim ali konkretno nigde ne pishe da su vrata trenutno zatvorena :huh:

12
Romantika, ljubav i sex / Odg: Koja pesma vas uvek podseti na nju/njega?Zašto?
« poslato: Mart 02, 2008, 10:08:34 posle podne »
Kad god chujem Godsmack setim se njega-to mu je omiljena grupa..... Najgore se osecam kad chujem Re-Align.... Svi stixovi me podsete na njega i momente kada je to pevao.....  :plache:

13
Noćni život / Odg: Bife \\\"DEBELI ZMAJ\\\"
« poslato: Mart 01, 2008, 04:09:28 pre podne »
Poshto je Cipi sprechen da se oglasi ovde, potvrdicu vam sve dobro poznate glasine..... Debeli Zmaj je na mestu gde je bio Sky! Isti ljudi,ista muzika samo ambijent MALO drugachiji..... Dok ga mi redovni gosti ne dovedemo \\\"u red\\\" tj. ne zaprljamo...... Tada ce se vratiti izgled na koji smo svi navikli..... :cheer: Jedva chekam!!! :laugh:

14
Noćni život / Odg: Bife \\\"DEBELI ZMAJ\\\"
« poslato: Februar 28, 2008, 04:37:32 pre podne »
NE MOGU DA VERUJEM!!!! ZASHTO NISHTA NIJE VECHNO??????? Dolazim u shkolu danas i docheka me divna vest u Debelom (tamo uvek svracam pre shkole).......... CIPI, Z A SH T O ??????????????? Ne mogu da sxvatim zashto menjash toliko savrsheno mesto Debelog?????? Ochajna sam ceo dan danas, bash sam se poshteno isplakala.... Kontam da ce biti na boljem mestu i imati bashtu, ali nishta nece biti isto chak ni sa svim onim posterima...... Bash sad kad treba da slavimo godishnjicu,menja se lokacija........
W H Y ??????  :plache:

15
Društvo, dom i porodica / Odg: Kad bi kupovali nekretninu u Beceju???
« poslato: Februar 17, 2008, 09:52:00 posle podne »
Zelela bix da imam stan u onoj zgradi pored mashinske-samo pretrchim put i vec sam u Zmaju :laugh:
Ako ne tamo,onda u onim zgradama kod autobuske..... Ma,nije ni bitno gde al bix jaaaaako volela da zivim u Bchj!

Stranice: [1] 2 3 ... 10