Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Irena Žunić

Stranice: 1 ... 8 9 [10]
136
Igre bez granica / Odg: Sta ste bili u proslom zivotu???
« poslato: Mart 27, 2008, 08:19:56 posle podne »
Citat

U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Kini, u razdoblju od 1501. do 1567. godine.


Baveći se filozofijom, puno ste lutali po drevnoj Kini, sve u nadi da ćete pronaći vlastiti smisao u životu. Doživjeli ste i vidjeli mnogo - štovše imali i vlastite sljedbenike koji su prihvatili i širili vaše učenje o vječnoj istini i sreći. Iako vam je bilo ponudjeno da započnete raditi na samom carskom dvoru - vi ste to uljudno odbili i nastavili skromno živjeti.


Tijekom svog rada i izučavanja - susreli ste se i upoznali sa predstavnicima drugih civilizacija, koju su vam ispričali o drugim svjetovima i planetama. Život ste okončali tragično, tako što ste slučajno nabasali na tigra, koji nije imao nimalo razumijevanja prema vama. No, vi ste vlastitu smrt prihvatili vrlo mirno kao neminovnost koju ne možete izbjeći.


U sadašnjoj egzistenciji trebali biste imati što više djece (odnosno, najmanje troje ili četvero), jer je vaš osnovni zadatak objasniti život i njegove tajne mladjim ljudima. Pritom nije važno koju ćete profesiju ili religiju izabrati i poučavati... Ako ne uspijete ostvariti svoju karmičku zadaću tada ćete se opet morati reinkarnirati.
Citat



Sumnjivo to meni!!!  Ako ništa drugo, moraću da se reinkarniram da rodim još dece! Može biti istina samo detalj sa tigrom
Citat
.

137
Priroda, ekologija i zdravlje / Odg: Piercing
« poslato: Mart 26, 2008, 03:04:04 pre podne »
Š ta je tu mera?
Nedavno sam usla u knjižaru IPS, (Knez MIhajlova, Bgd) u redovni obilazak. Primetim mladića koji je zaposlen na dotičnom mestu.. U trenutku dok se okreće prema meni doživljavam Š OK. Osetila sam toliku navalu adrenalina, dijafragma mi se podigla, jedva zaustavih nagon za povraćanjem ( bilo mi zao knjiga). Napominjem da živim u većem gradu, putovala sam malo po svetu, imam i pristojne godine, ukratko, ne iznenadjujem se tako lako. Mlado muško čeljade na svojoj glavi ima cca 5 kg kojekakvog metala.  Detektor metala bi ga otkrio i u dubinskom kopu nekog rudnika. Verovatno ne sme da leti avionom jer remeti rad navigacionih instrumenata. Ne umem da nabrojim, zapazila sam na jeziku tri kuglice i bi mi dosta. Sledeća slika pred očima mi je bila moja ćerka (nežna plavuša) koja kaže :“Mama, ovo je moj dečko!“. Kao u onoj reklami samo DESET puta gore. Nemam ideju kako unosi tečnost, on je kao baštenska  prskalica.
Š ta je tu mera?

138
Društvo, dom i porodica / Odg: Donor
« poslato: Mart 25, 2008, 07:04:08 posle podne »
Mali_Lala napisao/la:
Citat
Moj iskren odgovor. Ne bih. Razlog. Medicinski kadar je toliko iskvaren i iskompromitovan da jednostavno znam da moji organi ne bi otisli pravim osobama kojima je potrebno, vec bi otisli kod nekog ko ne zasluzuje zivot a ima para da potplati Med. Radnika...

Inace smatram da je vrlo humano i da nije onoga sto sam naveo bih, drage volje...


Potpuno si u pravu, iskustvo nas je tome naucilo.

A da postavimo ovako pricu:

Tvom detetu je neophodan bubreg!!! Prodaces sve, uciniti sve, POTPLATITI koga treba???????????? Gde je tu granica moralnosti? Sta vazi za druge a sta za mene?

139
Društvo, dom i porodica / Donor
« poslato: Mart 25, 2008, 01:19:06 pre podne »
Donor. Da li znate sta je to? Dobrovoljno posmrtno darivanje organa.  Oči, bubrezi, pluća, jetra, koža, koštana srž..Da li biste postali donor?
Pitanje humanosti, pitanje morala...

140
Društvo, dom i porodica / Svako ima nekog koga nema
« poslato: Mart 24, 2008, 05:41:12 pre podne »
Poznavala sam jednog starijeg gospodina. Bas kao iz izreke \\\"ili jesi ili nisi...\\\" Pravi lav ili laf. Covek ogromnog zivotnog iskustva i zavidne \\\"kilometraze\\\". Shodno tome, ?malo je govorio. I u poznim godinama bio je bistrog uma, mentalno svez, hvatao je tudje misli \\\"u letu\\\". Imao je pogled coveka kome je sve jasno. Bez sarkazma, gorcine, sa posebnom blagoscu. Njemu se verovalo. Stario je kao vino. Mnogi iz njegove generacije su otisli na put bez povratka. Kada je odbio da ode na sahranu svog prijatelja, u sali sam ga pitala: \\\"Ne plasite se valjda da cete uhvatiti bidermajer?\\\" Vremesni mangup mi se samo osmehnuo. Ugasio se tiho i dostojanstveno. Oprostili smo se pogledom uz stisak ruke. Nedostaje mi. Osecam fiziki bol kad pomislim na njega. Imate li vi nekog koga nemate?

141
Film & video / Odg: Preporuč©´e dobar film...
« poslato: Mart 23, 2008, 12:39:23 pre podne »
The big chill. Film o prijateljstvu.Tom Berenger, Glenn Close, Jeff Goldblum, William Hurt.  Obavezno pogledati!!!

142
Muzika / Odg: Koju pesmu slušate trenutno?
« poslato: Mart 23, 2008, 12:04:42 pre podne »
Kitty the bill - Cabriolet tour

143
Književnost / Odg: Knjiga koju trenutno čitam je.....
« poslato: Mart 22, 2008, 11:16:12 posle podne »
Dobar dan svima.

Ova tema me je privukla. Kao pasionirani citac, uvek citam vise knjiga istovremeno, u zavisnosti od raspolozenja. Trenutno \\\"Euklidov prozor\\\" (prica o geometriji....), \\\"Covek koji je brojao\\\" -obavezna preporuka!!!!, \\\"Prirucnik za hipohondre\\\" za dobro raspolozenje i uvek, uvek, uvek \\\"Olovka pise srcem\\\", sve knjige Pekica....spisak se oteze u nedogled.

Stranice: 1 ... 8 9 [10]