Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Zorica Georgijević

Stranice: 1 [2] 3
16
Noćni život / Odgovor:Noæni dnevnik
« poslato: Septembar 30, 2007, 09:07:25 posle podne »
Ako se ja pitam, u gradu je sinoc bila blaga katastrofa!!!:huh:  Celo vece sam provela u Stage-u, tamo je repertoar isti, uskoro pa cu znati kojim redom idu pesme...

17
O svemu i svačemu / Odgovor:Kuæni ljubimac?
« poslato: Septembar 27, 2007, 11:06:36 pre podne »
Obožavam životinje!Do nedavno sam imala čak tri psa, Rikija, Reu i Mrvicu, meðutim, Rikija smo morali da uspavamo nakon 13 godina LEPOG zivota! Pored njih, imam još 5 velikih mačaka i 4 mačeta! Svi su mi jako dragi i volim ih mnogo!:) Slike sve ne bi stale..:laugh:

18
Romantika, ljubav i sex / Ko bi trebao platiti račun?
« poslato: Septembar 27, 2007, 10:52:43 pre podne »
Jedna od čestih dilema na izlascima je ko plaæa račun. Jednom kada budete u stabilnoj vezi za vas æe ova pravila biti smešna jer æete izgraditi stav o plaæanju kao par, ali u meðuvremenu dobro je znati šta se očekuje. Dakle...?

19
ženski kutak / Odgovor:Kakav muškarac privlači vašu pažnju?
« poslato: Septembar 27, 2007, 09:14:00 pre podne »
Humor je ono što me prvo privuče! Bio on mršav, debeo, visok 2m, ili pak metar i žilet...nije bitno u tom trenutku! Važno mi je da se razumemo i umemo da se šalimo na isti način, a nakon toga ide sve ostalo...da li je markantan-takvi su po mom ukusu ok:),viši od metra i šumske jagodice itd.B)

20
ženski kutak / Odgovor:Izlazak
« poslato: Septembar 27, 2007, 09:06:34 pre podne »
Ne bih mogla da odgovorim konkretno na ovo pitanje, jer zaista zavisi i mislim da mi je svaka subota različita.Počevši od kose, da li je prati, pa isfenirati, staviti viklere, krpice, ispeglati je...uf,to je veæ nekih jačih sat vremena, a gde je još odabir odeæe, oblačenje, šminkanje...ajao...mnooogo..:blink:

21
Priroda, ekologija i zdravlje / Da li ste svesni polno prenosivih bolesti?
« poslato: Septembar 27, 2007, 09:01:26 pre podne »
Sexualni odnosi su lepa stvar, naročito u periodu u kojem se nalazi veæina posetilaca ovog sajta:side:  i česti su...ali da li su koliko prijatni toliko i sigurni? Koristite li zaštitu, preuzimate li na sebe deo odgvornosti?

22
O svemu i svačemu / Odgovor:Snovi... Sanjate li? Šta?
« poslato: Septembar 27, 2007, 08:37:59 pre podne »
Obožavam snove!!!Ali bukvalno! Najviše se obradujem kada se setim skoro celog i detaljnog sna, to je tako dobro! Ne volim kada sanjam nešto što tek treba da se desi, npr. kontrolni, prijemni, rodjendan itd.,jer kada sanjam kako je sve super, u odličnom redu, onda se razočaram ako zaista ne ispadne tako.

23
Romantika, ljubav i sex / Odgovor:Cuveno VOLIM TE
« poslato: Septembar 27, 2007, 06:03:58 pre podne »
Prvo je pitanje trenutka, da li je odgovarajuæ, kada u sebi ni ne izgovorimo onu čuvenu:\\"Da li da mu kažem ili da preæutim?\\",pa izustimo to \\"Volim te\\" , ili je trenutak blagi Bože-kada nam te reči, te velike reči izaðu tek tako iz usta, a posle se kajemo što smo ih uopšte izrekli. Svakome prija kada čuje da je voljen, ali previše upotrebljene reči,izgovorene tek tako radi reda, ubrzo postanu ofucane i izgube svoju čar!

24
Tinejdžeri / Odgovor:Iskrenost
« poslato: Septembar 25, 2007, 09:01:30 posle podne »
Laž-užas!!! Mrzim kada saznam da me je neko slagao i oseæam se abnormalno bedno nakon toga. Ali iskreno, slagala sam mali milion puta. Ne, nisam bolesnik, to su sve sitne lazi, koje, kako ja kazem, nikada nece izaæi na površinu, a i ako izadju, neæe nikog povrediti.;)

25
Sve o sportu / Odgovor:Trenirate li šta?
« poslato: Septembar 21, 2007, 09:26:23 posle podne »
Trenirala sam kosarku kao mala...a onda su se pojavili zdravstveni problemi zbog kojih sam morala da odustanem.Kasnije se nisam posvecivala nekoj drugoj vrsti sporta, osim aerobika. Mada i od njega sam brzo odustala, opet zbog zdravstvenih problema. Kod nas su mogucnosti za uspeh u nekom sportu na granici.Ranije se znalo da je sa upisom na vaterpolo zagarantovan uspeh.Sada...? Ne bih rekla da je tako.. Polako se razvijaju odbojka, kajak, tu je i tenis...ali sve je to sporo.

26
ženski kutak / Odgovor:Kada kompleksi postanu opsesija...
« poslato: Septembar 21, 2007, 08:36:45 posle podne »
Iskreno, okruzena sam takvim ljudima! Jao, smrsala sam 1.5kg...nakon nedelju dana:\\"Jao, dobila sam 2 kg!!!\\" Ne vredi..ja uglavnom ignorisem komplekse drugih ljudi, a u slucaju da primetim da jako preteruju, udarim ih!!:P  Salim se, uglavnom im dam neki savet, ali ne lece se kompleksi preko noci...Tako da sam, jednom recju, oguglala na njih!

27
Romantika, ljubav i sex / Odgovor:Prevara...
« poslato: Septembar 21, 2007, 01:16:03 pre podne »
Nemam neko posebno misljenje o tome.Svako zivi svoj zivot i zna sta je najbolje da bi veza opstala. Mada ne mislim da prevara nastaje usled nedostatka, bar ne uvek. Ja sam nailazila na ceste slucajeve, tipa-duga veza, pruzeno sve, nisu u datom trenutku skontali da su im potrebne neke novine, ubacivanje strasti itd. , pa zasto ne potraziti utehu sa strane?! Nisam pristalica toga, jer boli kada znas da nekom nisi jedini, a toliko truda i emocija si ulozio/la.

28
Romantika, ljubav i sex / Odgovor:Umete li da plesete?
« poslato: Septembar 21, 2007, 01:10:29 pre podne »
Šta znam...ona klasika, neki lagani valcer-lepo je znati, ali ne zahtevam da mi decko dubi na glavi kako bi mi dokazao da je savladao ubistvene casove plesa, koji su mu dosli glave. Ima ljudi koji se iz hobija vise interesuju za to, pa prepustimo njma rumbu, salsu, tango itd.

29
Priroda, ekologija i zdravlje / Odgovor:Koliko često posetite Goranski park?
« poslato: Septembar 21, 2007, 01:05:01 pre podne »
Iskreno, zadnji put sam tamo krocila kada sam se pravila vazna pred deckom i umislila da zaista imam hrabrosti da prodjem kroz Goranski park bez njega, u 23h. Ma da!!! Na putu do kuæice gorana mi je proslo toliko bolesnih stvari kroz glavu, da sam se nakon 2 minuta vratila nazad, na dolmu, koja je za razliku od parka, perfektno osvetljena.

30
Posao, novac, karijera / Odgovor:Kolika plata pokriva solidne zivotne stand
« poslato: Septembar 21, 2007, 12:58:48 pre podne »
Ne znam, jos sam mlada i nisam bila u tolikom kontaktu sa vecim novcanim iznosima da bih sama procenila koliko je dovoljno. Ja znam da je kod mene zaposlenih=1, a ukucana koji moraju da prezive i da im bude pruzeno sve u granicama normale=4...E sada...sami procenite koliko je dovoljno.

Stranice: 1 [2] 3