Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Olja Milovanov

Stranice: [1] 2
1
Priroda, ekologija i zdravlje / Vadjenje umnjaka...
« poslato: Avgust 15, 2008, 02:49:24 pre podne »
Sve vise ljudi se javlja sa ovim \\\"problemom\\\"; zubari savetuju da ih treba vaditi jos dok ste mali jer i nemaju neku posebnu ulogu u vilici, i cesto vise naskode nego sto mogu doprineti, dok nekim ljudima izrastu tek u 40 godini, ili i ne izrastu.
U utorak sam vadila dva umnjaka i mogu reci da sam se tesko odlucila na tako nesto posto mi jos nisu ni izrasli. Operacija nije bila bolna, ali se mucim vec dva dana... :(  Preostala su mi jos 2 i njih cu se resiti pocetkom septembra.:ohmy:

Jeste li vi vadili umnjake? Kako ste to preziveli?:(

2
Muški kutak / Sta bi svaki muskarac trebao imati?
« poslato: Jul 06, 2008, 10:39:22 posle podne »
Nastavak na Marininu temu... :)  
Sta momci ne bi smeli \\\"ispustiti\\\" iz svoje biografije??? (samo jedna stvar je dozvoljena!!!) :laugh:

3
Književnost / Vasa knjiga
« poslato: Jun 06, 2008, 09:10:38 posle podne »
Jeste li nekad razmisljali o tome da napisete knjigu? Da li bi njene stranice imale neku originalnu pricu ili bi to bila sasvim obicna, svakidasnja zivotna prica? Da li bi imali sta da napisete, porucite, posavetujete onima koji budu imali cast da je procitaju?

4
ženski kutak / Metroseksualci
« poslato: Mart 08, 2008, 04:50:42 pre podne »
Oni koje vode racuna o sebi vise nego prosecni muskarci, depiliraju se, koriste kremice, idu u solarijum, itd...- moglo bi se reci da su negde izmedju devojaka i momaka po nekim navikama i tako reci \\\"doterivanju\\\"- A NISU GEJ!...:lol:

Nemam nista protiv (sve dok ne pocnu da gledaju osobe istog pola :S ), ali ipak smatram, sto bi Svetlana Bojkovic rekla u predstavi \\\"Zenski razgovori\\\":) , zena treba da bude zena, a muskarac treba da bude muskarac!... ()

Sta vi mislite o tome?:)

5
Religija / Brojanica
« poslato: Mart 08, 2008, 04:28:17 pre podne »
Ranije sam je nosila, ali sam prestala, ne postoji neki poseban razlog. Ne smatram da ona predstavlja verovanje,posto je vera ipak nesto mnogo vise, a sto se tice njene svrhe, koliko ja znam, sluzi za molitvu.

Da li vi nosite brojanicu i kakvo znacenje za vas ona ima?

6
Škole / Matursko vece
« poslato: Mart 06, 2008, 09:50:20 posle podne »
Ove godine zavrsavam 4. razred ekonomske skole i u toku su pripreme oko mature, prijemnog, ali i oko same maturske veceri kao jedinog oduska koje cemo mi maturanti imati u ovoj skolskoj godini...:)

U osnovnoj skoli matursko vece smo proslavili u Beloj Ladji- bilo nam je jako lepo i svrstacu to u svoj mali dnevnik kao dogadjaj koji se ne zaboravlja.:woohoo:

Zanimaju me vase uspomene iz tog perioda, kako je to izgledalo kad ste vi isli u osnovnu, srednju... Imate li neke predloge za proslavu moje mature sto se tice mesta, nekog dobrog benda, klope...?:)

7
Priroda, ekologija i zdravlje / Omiljeno cvece
« poslato: Mart 05, 2008, 08:15:27 posle podne »
Posto je tata Boris pokrenuo temu o 8. martu, i tome kako bi taj dan trebao izgledati (gde se ja potpuno slazem sa njegovim misljenjem :) ), mene zanima koje cvece vam se najvise svidja?

Moje omiljeno je ruza... :)

  Pa evo nesto i o tom cuvenom cvetu...
  Stari Grci su prinosili Afroditi, boginji ženske lepote, ljubavi i plodnosti, ružu na žrtvenik, dok su Afroditine sveštenice prilikom verskih ceremonijala nosile venčiće od belih ruža, a putevi kojima su prolazile bili su posuti ružama.
  Postanak crvene ruže, po mitologiji vezan je za smrt Adonisa , lepog mladića-pastira u koga se zaljubila Afrodita. On je po predanju, bio smrtno ranjen od divljeg vepra i Afrodita mu je pritekla u pomoć. Međutim boginja je morala da se provuče kroz gust zasad ruža i tada je iz njenog izranavljenog tela šiknula krv i obojila u crveno sve okolne bele ruže. I tako nastade crvena ruza...;)

8
ženski kutak / Kakvu kozmetiku koristite?
« poslato: Mart 04, 2008, 01:33:39 pre podne »
Koja kozmetika je najzastupljenija kod vas-Dove, Loreal, Nivea, Avon, Oriflame ili neka druga?

Ja najvise koristim Niveu i Dove, mada se nadje i po koji Oriflame proizvod...:)

9
Priroda, ekologija i zdravlje / Vreme vs. raspolozenje...
« poslato: Februar 02, 2008, 11:18:36 posle podne »
Juce je bio divan dan, centar i Dolma su nam konacno zivnuli, mogao se naslutiti dolazak proleca, dok danas...-opet tmurno i bezveze vreme. :(

Kako na vas uticu vremenske (ne)prilike? Koje godisnje doba najvise volite?:)

10
Film & video / Filmovi?....
« poslato: Februar 02, 2008, 10:32:31 posle podne »
Koje filmove vise volite da gledate, strane ili domace? Zbog cega? Koji vam je omiljeni glumac/ glumica?

11
ženski kutak / Kakav nakit nosite?
« poslato: Februar 02, 2008, 10:13:00 posle podne »
Zlato, srebro, bizuterija? Sta je ono sto volite da nosite? :)

12
Priroda, ekologija i zdravlje / Voda, vatra, zemlja, vazduh...?
« poslato: Januar 26, 2008, 02:55:48 pre podne »
Sta za vas predstavlja svaki od ovih elemanata?  Koji je po vama najbitniji, a koji se smatra glavnim pokretacem zivota na zemlji?...

Da li bi trebao postojati i 5. element? :hmmm:

13
Noćni život / \\"Slatkis\\" zurka
« poslato: Decembar 21, 2007, 05:59:04 posle podne »
Protekle nedelje srednjoskolci su imali priliku da ucine dobro delo i da donesu igrackice, pokloncice i sl. u svoje skole, koje bi bile namenjene deci iz osnovne skole \\"Bratstvo i jedinstvo\\".

Danas, 21. decembra, Ekonomska skola i Gimnazija organizuju humanitarnu zurkicu u Gradskom pozoristu, gore u foajeu, u zelji da se ukaze paznja istoj toj deci.
To ce ujedno biti i zurkica povodom poslednjeg dana skole, a sve sto vam treba kako bi usli u foaje jeste jedan SLATKIS...:silly:

14
O svemu i svačemu / Svaki dan bogatiji za informaciju?...
« poslato: Decembar 08, 2007, 05:03:33 pre podne »
Opste je poznato da je najbogatiji onaj covek koji poseduje prave informacije u pravo vreme...B)
U 21. veku, veku u kojem zivimo, postoje raznorazni izvori informacija, a svakako jedan od najpouzdanijih jeste internet, ciji smo, moglo bi se reci u velikoj meri, postali pravi zavisnici.

Zanima me da li ste zadovoljni sto zivite bas u 21. veku, da li vam on pruza sve ono sto bi zeleli, ili mislite da nam jos uvek puno toga fali? :huh:
I naravno, kakvu ste korisnu i vrednu, ili, pak, neku sasvim sasavu i zanimljivu informaciju, danas saznali putem interneta?:)

15
O svemu i svačemu / Omiljena istorijska licnost
« poslato: Decembar 02, 2007, 01:07:08 pre podne »
Da budem iskrena- istoriju nikad nisam volela… :blink:

Ali morate priznati da bez ljudi, koji su ziveli mnogo pre nas, ne bi postojalo mnogo toga sto nam je sada dostupno, u cemu uzivamo i sto cini nasu sadasnjicu.

Pa vas pitam: koja licnost iz istorije je na vas ostavila najveci utisak i po cemu je zasluzila vasu paznju i divljenje? (ovo moze biti koliko zanimljiva, toliko i obrazovna tema) B)

Stranice: [1] 2