Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Becej City

Stranice: [1] 2 3 4
1
Film & video / Becejsko prolece 2010
« poslato: April 19, 2010, 04:21:22 pre podne »
[video type=youtube]BW0crRRuFlw[/video]

2
Film & video / Tajna zmajevache - VIDEO
« poslato: Decembar 03, 2009, 12:53:03 pre podne »
Cheta mala, ali odabrana.
Zvuci izlizano, ali zaista tako i beshe...

Kratak amaterski film koji prikazuje momke iz
 KC \\\"Debeli Zmaj\\\" koji nam  otkrivaju vekovima
zaboravljen recept za spravljanje
cuvene rakije - ZMAJEVACHE!

[video type=youtube]-GgoW6uV3E0[/video]


[video type=youtube]BgkSSwiO0Is[/video]

3
Noćni život / Letnji STAGE: vece vina i tamburasa 27.6.2009.
« poslato: Jun 23, 2009, 04:48:30 posle podne »
Letnja basta kluba STAGE: Vece vina i tamburasha

Vece vina i tamburasha us orkestar
\\\"Stari djeram\\\"  (Zabalj)



Domaca vina na tocenje:


Crno
Belo
Rose

Buteljke 0,75 l:

Vranac
Vranac procorden
Krstac
Chardoney
Krokanj
Tokai
Champagne


ulaz: 100 din

rezervacije stolova na: 065-220-24-60


4
Društvo, dom i porodica / Gay parada - idemo li?
« poslato: Maj 26, 2009, 06:57:54 posle podne »
Gej parada u Beogradu 23. avgusta
Utorak, 26. maj 2009.

Gej parada, odnosno Parada ponosa biće održana u Beogradu 23. avgusta, navodi se u saopštenju Gej strejt alijanse (GSA) u kome se dodaje da je ova organizacija donela tu odluku uz konsulstacije sa drugim LGBT organizacijama.

Alijansa je kao inicijator održavanja Parade ponosa danas predala i prijavu skupa nadležnom odeljenju MUP-a.

\\\"Kao što je i ranije najavljeno GSA će sa svojim partnerima učiniti sve da ovaj skup prođe mirno i bez nasilja i provokacija sa bilo koje strane.\\\"

Kako u GSA objašnjavaju, cilj parade je da se ukaže na probleme sa kojima se svakodnevno suočavaju lezbejke, gejevi, biseksualne i transrodne (LGBT) osobe. \\\"Ovi problemi se pre svega odnose na visok stepen homofobije u društvu, diskriminaciju na svim nivoima i pojačan stepen nasilja prema LGBT osobama.\\\"

U saopštenju se podseća da najviši pravni dokumenti Srbije i međunarodne povelje čija je potpisnica naša država u potpunosti afimišu pravo na javno okupljanje i u potpunosti zabranjuju nasilje prouzrokovano mržnjom.

\\\"Imajući u vidu bezbednost učesnica i učesnika skupa, očuvanje javnog reda i mira i imovine, kao i svih građana i građanki, GSA poziva MUP i druge nadležne organe i institucije na punu saradnju i izražava svoju spremnost da zajedno sa svojim partnerima koji učestvuju u organizaciji Parade ponosa učini sve da ovaj skup prođe mirno i dostojanstveno\\\", navodi se na kraju saopštenja Gej strejt alijanse.

5
Čestitke / Srecan Uskrs
« poslato: April 12, 2009, 08:05:10 posle podne »
Srecan Uskrs onima koji ga danas slave. :)

6
Posao, novac, karijera / Kojim se poslom ne bi nikada u zivotu bavili?
« poslato: Januar 22, 2009, 08:17:59 posle podne »
Kojim se poslom ne bi nikada u zivotu bavili?

7
Priroda, ekologija i zdravlje / Koja vam je najruznija zivotinja?
« poslato: Januar 22, 2009, 07:42:12 posle podne »
Polazeci od cinjenice da je vecina zivotinja fascinantnog izgleda, kako na slici, tako i uzivo - sigurno ima neka koju ocima ne mozete da vidite da li zbog svog izgleda, nacina zivota, opasnosti po druge, itd... (Lusy,  nista nija maligno u ovoj temi, ocekujem i tvoj odgovor). :)  
Dajte i fotku:)

Mravojed, to nije zivotinja već karikatura:laugh:


8
Društvo, dom i porodica / Da li lazete sami sebe?
« poslato: Januar 22, 2009, 07:30:59 posle podne »
Eufemizam u govoru cesto odaje ljudsku sklonost ka krivljenju stvarne slike, zarad psihofizicke koristi.
Da li vam je lakse da licnu traumu suzbijete tako sto cete ignorisati realnost?
Da li vam je lakse da zazmurite na neke stvari?

9
Noćni život / Nova godina - docek
« poslato: Decembar 11, 2008, 06:11:06 posle podne »
Dakle eto nam i Nova Godina!!  
Red je da se vidi koje su ponude, klubovi, dj-evi, kafane, trgovi, pevaljke i pevaci, itd...:laugh:
Vecina ljudi baca pare za kao da nije i svako drugo vece izlaska, trosenja kesa i bahanalisanja.

Gde, sta, kako, po kojoj ceni?!

Ja to uvek ostavim za dan-dva pre doceka, tad padne neka ideja i uvek bude ok!

11
Sve o sportu / Becejka osvaja medalje na paraolimpijadi
« poslato: Septembar 08, 2008, 12:04:42 pre podne »
Citat
Paraolimpijske igre: Dve pobede Borislave Perić
Autor: Tanjug | 07.09.2008. - 16:34

Prvog dana Paraolimpijskih igara u Pekingu na borilišta su izašli reprezentativci Srbije u streljaštvu i stonom tenisu i najbolje rezultate ostvarila je stonoteniserka Borislava Perić koja je startovala sa dve pobede u svojoj grupi.

U prvom meču ona je savladala Poljakinju Miroslavu Rozmiej rezultatom 3:0 (11:1, 11:9, 11:8), a u drugom Andreju Dolinar iz Slovenije identičnim rezultatom (11:6, 11:5, 11:8). Naša druga predstavnica u stonom tenisu Nada Matić na startu je zabeležila dva poraza. Meč protiv Sju Gilroj iz Velike Britanije izgubila je 3:1 (11:6, 8:11, 11:5, 13:11), a potom je poražena i od Kineskinje Jing Žu sa 3:0 (11:9, 11:8, 11:8). Naš najbolji stonoteniser Zlatko Kesler najavio je da će se biriti za medalju i u prvom kolu takmičenja po grupama savladao je Italijana Nikolu Molitierna rezultatom 3:1 (11:9, 11:6, 5:11, 11:9). Drugi predstavnik Srbije u stonom tenisu u muškom singlu Ilija Ðurašinović na startu je doživeo poraz u duelu protiv Norvežanina Tomija Urhauga rezultatom 3:0 (11:5, 11:6, 11:5).

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Snežana Nikolić zauzela je 12. mesto u disciplini vazdušna puška, a za ulazak u finale nedostaja su joj dva kruga. U konkurenciji muškaraca u disciplini vazdušni pištolj nastupili sz Aleksandar Janda i Živko Papaz. Obojica su bili daleko od finala, pošto je Janda imao 31, a Papaz 33. rezultat u kvalifikacijama.


Samo napred, Bebo! :tapsh:

12
Igre bez granica / Azbuka domacih javnih lichnosti
« poslato: Septembar 07, 2008, 01:47:53 pre podne »
Ana Stanic

13
Igre bez granica / Slike gradova
« poslato: Septembar 07, 2008, 01:46:49 pre podne »
London






Zadatak:

Pariz

14
NEURAČUNLJIVI FORUM / Najgore stvari koje ste uradili pijani
« poslato: Septembar 07, 2008, 01:20:56 pre podne »
Temu kopiram sa jednog foruma gde sam se nacitao toliko zanimljivih i smesnih dogadjaja, da sam dosao na ideju da pokrenemo takvo ispovedanje i ovde... :)
Siguran sam da ce biti interesantnih postova.
Evo nekih bahanalija mojih poznanika:


Citat
pozvala me neka ortakinja da idem sa njom u belu crkvu na neka jezera,da dodjem kod nje u nedelju u 7 ujutru,a bas u subotu uvece bio rodjus od nekog lika,on doneo ispred embarga 8 litara rakije i nekoliko gajbi piva (tad je u modi bila prigrevica,najeftinija je a kad se ujutru probudis slep si bar sat vremena)...ja ono dosao samo da ispostujem lika,jer ujutru moram da palim na ta jezera,jel?kad ono ostao do jutra i izjutra nas 5-6 koji smo ostali do tada (vecina je otisla)otisli da se kupamo na oficirac (oko 4 ujutru),tamo poceli onako pijani da davimo jedni druge,tu neki likrazbije arkadu...a ja se onako u sred tog ludovanja setio za dogovor pa istrcao iz dunava i pri tom se sapleo i uvaljao u pesak,nisam se ni ocistio samo se obukao i zapalio.ujutru me ortakinja zove oko 8...ja se probudim,i onako u polu snu se javim na telefon (fiksni)..pita me ona gde sam,a ja odgovaram:\\\"na utakmici\\\"...pita ona kakvoj utakmici jesam normalan,a ja odgovaram:\\\"na celzijevoj,u londonu...\\\" i onda dodjem sebi...pitam je koliko ja sati..ona kaze 8..\\\"ok ,dolazim za sat vremena\\\"...
.


Citat
Tad sam imao sesnest godina krajem rata skontao se sa rajom za kilu rakije tacnije praska(Spas subotica)krenulu cugati i njima se nakon par gutljaja zgadi i kupe si pivo a ja nastavim po praskari.Nisam se smirio dok joj nisam presudio kasnije u nekom disku mlatnem jos koju pivu i beton paravan tama neznam za sebe,bude me jedva nekako i krenem kuci koja je bila udaljena 300 metara a trebala su mi dva sata jer je bio bas naporan put po meni krivudavoj cesti.Nekako sam stigao do zgrade otkljucao ulazna vrata od zgrade i ispred zgrade se izuo pa zakljucao ulazna vrata(naravno nove patike fino slozio ispred ulaza u zgradu)Cim sam usao u kucu otisao u wc da sampi al nije bilo struje pa nisam znao izaci iz wca,a on bas dugacak i na kraju ormar u koji sam ulazio a nija bilo izlaza neg u rikverc,i stacu neg pokupim neke peskire stavim pod glavu i legnem u kadi spavati.U neka doba noci ustala baba pisati(mrak) i krenula onako izasna ruke orati,krenula putati vodu u kadi a ja onako pijan bunovan proderem se allloooooo i jadnica se od straha baci na guzicu i krene otresati i rukama i nogama ja je gledam iz kade pokusao bi joj objasniti da sam to ja al nemogu od smjeha samo dizem ruke i pustam neartikulisane zvuke umiksane gusenjem od smjeha.
Sutradan ustao u 12 sati popodne a ona sjedi u spavacici na krevetu skamenjena jos dolazi sebi nista neprogovara.



Citat
Ja sam bio kolekcionar tablica i retrovizora.
Dok otac nije uzeo i unistio sva moja dela.
Ima sam tablice iz raznih krajeva sveta, retrovizore svakakvih krntija i luksuznih automobila....

Inace mogu da se pohvalim da su me prekinuli u sred skidanja onog zutog sanduceta za pisma ispred poste, onda telefonske govornice, a imam par reflektora skinutih sa trafika, i stolicu iz kladionice brazil.

Stidim se dosta stvari koje sam uradio, ali jbga...pijana budala

15
Igre bez granica / Sta vam najvise smeta kod osobe iznad?
« poslato: Septembar 03, 2008, 07:22:41 posle podne »
sta vam najvise smeta kod osobe iznad

( idemo iskreno i direktno,konkretno):laugh:

i nema ljutnje i svadje, igramo se...

Stranice: [1] 2 3 4