Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Robbyn �

Stranice: 1 ... 62 63 [64]
946
Priroda, ekologija i zdravlje / Odgovor:Sta kazete na sudbinu nase Tise?
« poslato: Septembar 15, 2007, 08:15:38 posle podne »
Da li je peticija samo na nivou grada Bečeja ili i šire?Ne znam ništa o tome,a potpisao bih,naravno.

Što se tiče \\"trovanja\\" šteta koja je učinjena je nenadoknadiva.No po nekim mojim saznanjima,pomor ribe koji se desio je izazvan usled nedostatka kiseonika,a ne trovanjem hemikalijama.
Odnosno,šeæerana u Senti je ispirala svoja postrojenja nekom hemikalijom sličnom kreču i to ispustila u Tisu,te je to u reakciji sa vodom \\"povuklo\\" kiseonik iz Tise i nastao je pomor ribe usled nedostatka kiseonika.
Tako da valjda nema nekih trajnijih posledica što se tiče hemikalija (nadam se),ali i ovako učinjena šteta je nemerljiva.

Naravno da bi trebalo pooštriti ekološke norme za sve zagaðivače,zna se veæ ko su u pitanju,nisu jednom to radili i uvek do sada su prolazili bez ozbiljnijih posledica.Na žalost,kao i uvek,država je zakazala i pokazala da nije dostojna takvog prirodnog resursa kao što je Tisa,jer NIŠTA nije učinila povodom pomenutog dogaðaja-a morala je...
Tako,dok ne doðe do ozbiljnijih promena u društvu i državi,plašim se da æe se ovakve stvari sve češæe dogaðati,i sami smo svedoci toga,postajemo deponija za prljave tehnologije a neko na tome zgræe novac.

Možda bi pritisak javnosti mogao da učini nešto,ali vrlo sam pesimističan po tom pitanju...

947
Muški kutak / Odgovor:Pazljiv muskarac = papucar?
« poslato: Septembar 15, 2007, 12:02:41 pre podne »
Pa i ja sam otprilike došao do sličnog zaključka,što se više trudiš oko devojke to je ona gora prema tebi.Potvrðeno nekoliko puta u praksi.

Daleko od toga da zastupam nasilno ponašanje.Nikada u životu nisam bio nasilan prema ženskoj osobi-NIKADA,moj metod je više ignorisanje,mnogo ih više pogaða.

Što se tiče pažnje prema devojci,smatram normalnim da joj otvaram vrata,primaknem stolicu,dam svoju jaknu ako joj je hladno,pa makar me neko nazvao i papučarom zbog toga,ali dobro je s vremena na vreme iskulirati neki poziv,popričati s nekom drugaricom ili otiæi na piæe s istom,praviti se da si zaboravio neki datum,čisto da bi održao vezu zanimljivom,jer ako baš sve ugaðaš,uskoro devojci postaješ dosadan i predvidljiv,jel`tako devojke?;)

948
ženski kutak / Odgovor:Da li je nevinost od velikog znacaja?
« poslato: Septembar 13, 2007, 03:40:32 pre podne »
Koliko sam ja shvatio ovu temu,nije pitanje KADA to uraditi,nego značaj nevinosti pretpostavljam u odnosu na partnera,pa onda na okolinu.
Naravno da svet i tehnologija sve brže napreduju,klinci sve ranije sazrevaju i sve ranije stupaju u seksualne odnose,i nije uopšte relevantno uporeðivati vreme od pre 10-ak godina i sada,a kamoli neke veæe vremenske distance.

Generalno,mislim da je izgubilo na značaju,i da više nije mnogo bitno za mladu ženu da li je nevina ili ne.Možda se u današnje vreme čak nevinost smatra malim hendikepom,ne toliko telesnim koliko psihološkim,jer je takva devojka u nekom strahu,pa je u vezi malo \\"stegnuta\\",nesigurna u sebe,možda i paranoična...
U svakom slučaju,imao sam i jednih i drugih,obe kategorije su na svoj način posebne s prednostima i manama.

Ali verujem da više nema muškarca koji sanjari o nevinoj devojci koja æe biti samo njegova celog života.:laugh:

949
Noćni život / Odgovor:Koliko novca potrošite za večernji izlazak
« poslato: Septembar 12, 2007, 10:26:56 posle podne »
E to od društva...Ako je ekipa od 4-5,računaj po dve ture,ne verujem da bi više izdržali :laugh:

950
Noćni život / Odgovor:Koliko novca potrošite za večernji izlazak?
« poslato: Septembar 12, 2007, 05:39:09 pre podne »
:cheer: :) :) :)  E sada radi:cheer:  

951
Noćni život / Odgovor:Koliko novca potrošite za večernji izlazak?
« poslato: Septembar 12, 2007, 04:49:04 pre podne »
Slike ipak rade,ali smajliji ne...

Menjano: Robbyn,   11.09.07 21:52

952
Noćni život / Odgovor:Koliko novca potrošite za večernji izlazak?
« poslato: Septembar 12, 2007, 04:46:22 pre podne »
Tako..Bude i više + benzin


P.S.

Ne rade smajliji,a ni postavljanje slika (ili ja nešto ne radim dobro?)

Stranice: 1 ... 62 63 [64]