Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Ljiljana Radanov

Stranice: [1]
1
Priroda, ekologija i zdravlje / Prirodni, ekološki i zdravi higijenski ulošci
« poslato: Decembar 11, 2009, 04:57:11 posle podne »
Nema žene koja nema problema prilikom upotrebe postojećih higijenskih uložaka, od iritacija do upala. Učinite nešto za svoje zdravlje ili se bar edukujte.Love Moon  ženski higijenski ulošci su prvi patentirani ulošci na svetu. Neverovatna snaga upijanja. Izrađeni su od čistog pamuka bez primesa hemije, sumnjivih mirisa i boja. U sredini uloška nalazi se ionska traka koja emituje negativne ione i onemogućava razvoj bakterija, što je od izuzetne važnosti za svaku ženu. Primena nekvalitetnih uložaka dovodi do mnogih problema kod žena. Takođe pomažu pri smanjenju bolova u prvim danima mesečnice.
Za vise informacija i prezentaciju u Novom Bečeju  pišite na mail ljiljanaradanov@yahoo.com

2
Posao, novac, karijera / Poslovna mogućnost + zaštita majčinstva
« poslato: Decembar 11, 2009, 04:44:31 posle podne »
Možete biti potrošač ili distributer za „Anion  Love Moon uloške“
 Love Moon ženski higijenski ulošci su prvi patentirani ulošci na svetu. Neverovatna snaga upijanja. Izrađeni su od čistog pamuka bez primesa hemije, sumnjivih mirisa i boja. U sredini uloška nalazi se ionska traka koja emituje negativne ione i onemogućava razvoj bakterija, što je od izuzetne važnosti za svaku ženu. Primena nekvalitetnih uložaka dovodi do mnogih problema kod žena. Takođe pomažu pri smanjenju bolova u prvim danima mesečnice. Posao je u začetku  u Srbiji a u Americi, Aziji i Evropi već je prilično raširen. Biti u ovom poslu znači doprinositi poboljšanju zdravlja žena i zaštiti majčinstva.
Za vise informacija i prezentaciju u Novom Bečeju pišite na mail ljiljanaradanov@yahoo.com

Stranice: [1]