Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Igor Trbic

Stranice: 1 [2]
16
Romantika, ljubav i sex / Odgovor:Da li romantika u Beceju i dalje postoji?
« poslato: Septembar 18, 2007, 03:58:27 posle podne »
Axl napisao:
Citat
U zadnje je vreme preovladao broj neuzvraæenih ljubavi, barem tako meni deluje, ili je to sada \\"in\\" usled brainwasha ovim silnim španskim serijama,  nisam siguran,  tako da možda zato deluje da nema romantike,ali ko želi romantiku,videæe je na svakom koraku... \\"LOVE IS IN THE AIR\\"


slazem se sa ovim!treba ukinuti Shpanske serije i spaliti trake ( cd-ove ) na kojima su snimane! :woohoo:

17
Humor / ROFLAL-roling on flor lefing aut laud!
« poslato: Septembar 18, 2007, 03:46:13 pre podne »
definitivno nam treba humora! pa ljudi nasmejte se!.....meni na primer na vratimo od sobe pishe: \\" probudite se sa osmehom na licu- spavajte sa ofingerom u ustima! \\"
a ako ovo ne upali nabavite helijum i prichajte sa njim! :P

18
Igre / Odgovor:ROFLcopter
« poslato: Septembar 18, 2007, 03:38:34 pre podne »
LOL! samo cu to redi! :)
btw.....muzika je odlichna! :P

19
Igre / Odgovor:ROFLcopter
« poslato: Septembar 18, 2007, 03:37:15 pre podne »
LOL! samo cu to redi! :)
btw.....muzika je odlichna! :P

20
Film & video / Odgovor:Bioskop? U Bečeju? Ma da...
« poslato: Septembar 18, 2007, 03:29:08 pre podne »
pa isto kao i pozorishte sigurno da nedostaje i malo vishe kvalitetnog filma u Becheju! ali kada pogledate realno domaci filmovi su pola psovke pola pornic!:S
chast izuzecima naravno.....ali svakako da nam treba \\"veliko platno\\"! :)

21
Muški kutak / Odgovor:Pazljiv muskarac = papucar?
« poslato: Septembar 18, 2007, 03:18:17 pre podne »
pa recimo ja gledam da ugodim devojci shto je vishe moguce.....mada me je bivsha veza podstakla na suprotno- koliko god se ja trudio previshe je! :/ mada opet to zavisi od osobe do osobe.....za sada sam mogao da prosudim iz malog iskustva ( jedna veza ) tako da cu se vratiti ovamo kad budem bio pametniji shto se ovog tiche :)

a da umalo zaboravih-papuchar.....hmm.....pa ne pogadjaju me mishljenja drugi, mislim na one koji mi nisu nishta, tako da svako ima pravo na svoje mishljenje ali ga ne moramo i uzeti kao ozbiljno to je nasha stvar.....zar ne? :)

Menjano: shadow_dancer,   17.09.07 20:21

22
Romantika, ljubav i sex / Odgovor:Koliko se termin \\"voleti\\" promenio?
« poslato: Septembar 18, 2007, 03:05:17 pre podne »
e pa ovako, moja omiljena tema! :)
bilo kako bilo, ja se se jako lako vezem za osobu koja mi se svidi, nekad na prvi pogled mogu da procenim kakva je ta osoba uopshte.....naravno ne bukvalno prvi pogled ali ako je vidim i pratim malo shta radi da se skontati kakva je osoba, shto se kasnije i uverim da  je tako! :)
a iako je verovatno prerano za prave ljubavi, ja sam vec dva puta voleo, ali nazalost nesrecno oba puta!:(
prvi put 4 godine i nikad nisam bio sa tom devojkom, ali smo zato skoro svako veche ishli da shetamo i prichamo mada nikako nismo mogli da se \\"nadjemo\\"! :/ to je moja prva prava ljubav i znam to jer ne osecam nishta slichno prema ni jednoj drugoj devojci. ta radost, trema, ischekivanje nasheg ponovnog susreta.....mada je sve to sad prestalo ja i dalje malim delom srca osecam isto.....
aj da ne davim vishe! :P

23
Romantika, ljubav i sex / Odgovor:Umete li da plesete?
« poslato: Septembar 18, 2007, 02:10:53 pre podne »
Marina, necemo da se vredjamo! :P
shalim se naravno.....ja sam pre znao da pleshem i to veoma dobro, ali u poslednjih nekoliko godina nemam sa kim da pleshem tako da, ako je neko zainteresovan od devojaka ja se necu buniti! :P
mada sam vec i zaboravio,ali kada bih sa osobom koja mi uznemiri stomak i zbog koje pomesham konja i muvu, stala ispred mene i pitala me za ple-nauchio bih i tango da pleshem ako treba! :)

24
Romantika, ljubav i sex / Odgovor:Da li romantika u Beceju i dalje postoji?
« poslato: Septembar 17, 2007, 07:48:22 posle podne »
pa sada je vecini devojaka bitno da imam para,kola ( motor i to ne neki obiuchan ), a da li ti nju volish ili si makar zaljubljen u nju-NEBITNO! :angry:  pa dajte ljudi.....jesu nas oteli roboti ili shta?:blink:  da ne pominjem koliko je teshko naci osobu sa kojom mozesh da budesh-sve devojke koje su za neku ozbiljniju vezu su ili zauzete ili se predomisle u \\"udju\\" u svet \\"Sablje\\".....da ne prichamo o mom godishtu ( \\\'91 ) sve moje drugarice iz osnovne su ko zna gde.....a ove koje su ostale 80% njih je u Sablji i \\"nema dushu\\"!

ROMANTIKO VRATI SEEEEE!!:(

25
Priroda, ekologija i zdravlje / Odgovor:Ne zaboravite doručak
« poslato: Septembar 17, 2007, 07:27:43 posle podne »
.....nisam ni otvorio ochi a vec jedem! :) nije bash tako ali treba doruchkovati bilo da imash ili nemash vremena za to treba naci vremena, ali i \\"tajming\\" je bitan, trebalo bi da se to obavi izmedju 8-9h, posle jedna uzina oko 11h, pa ruchak oko 13-14h, josh jedna uzina oko 17h, i vechera najkasnije oko 19h.....i ne treba se brinuti da ce te biti gojazni od toga, mozda u pochetku dobijete jednu kilu ali se kasnije navikne zeludac i brze vari hranu.....a za sportiste, 4 sata pre treninga pojedite neko testo, najbolje picu! :)
pvedi probati! :P

zaboravih da kazem jedite shto razlichitije! :)

Menjano: shadow_dancer,   17.09.07 12:28

26
Tinejdžeri / Odgovor:Ocene u školi...katastrofalne
« poslato: Septembar 17, 2007, 07:17:22 posle podne »
kao prvo potpuno se slazem sa Marinom! :)
a jedan dobar nachin da proverish svoje znanje jeste kviz! :) gledajte neki kviz kao shto je milioner ili tako neshto ( ako to josh postoji ), pa se i prijavite za neki, ko zna mozda i zaradite neshto! :P

27
Društvo, dom i porodica / Odgovor:Usvajanje dece
« poslato: Septembar 17, 2007, 07:11:49 posle podne »
slazem se sa svima, jesti i mukotrpno i dugotrajno ali pre svega humano! moji tetka i techa su usvojili jedno dete. to je isto jako dobro za roditelje koji ne mogu da imaju dece a bili bi sjajni roditelji! mada sa druge strane u srbiji vlada bela kuga, tako da treba i vishe dece samim tim, ali naravno ne smemo zaboraviti i decu bez roditelja i krova nad glavom! zato dok nam ne zabrane ko Kinezima treba nam shto vishe novorodjenchadi a i treba usreciti decu bez roditelja.....kako su pre par stotina godina porodice imale i po 15-20 dece.....shto da ne! :)

28
O Forumu i sajtu / Odgovor:Ocenite novi sajt od 1 do 5
« poslato: Septembar 17, 2007, 05:24:57 pre podne »
ja sam svoje reko u \\\'bar dan temi! :P bilo kako bilo svaki pochetak je tezak ali isto tako i zanimljiv.....tako da ne odutajte samo bice to dobar sajt..... :)

29
Muzika / Odgovor:Zvezde granda?!
« poslato: Septembar 17, 2007, 05:08:38 pre podne »
pa ja lichno slusham muziku koja ima dobre textove! :)
od muzike iz \\\'70-ih pa do danashnjeg metala, a zvezde granda ne mogu da chujem jer mi se smuchi kad ih chujem. opet svako ima svoj ukus, ali \\"zvezde granda\\" su ga malo preterale. ti textovi nisu ni za shta,pesma se sastoji od jedne strofe i 348759871392587 refrena.....shto je puno-puno je! :)

30
Pozorište / Odgovor:Trebaju li Beceju predstave?
« poslato: Septembar 17, 2007, 05:03:00 pre podne »
pa u poslednjoj godini Bechej je oziveo u odnosu na prethodne godine. ali je zato pozorishte \\"umrlo\\" tako da su predstave definitivno pozeljne. :)

Stranice: 1 [2]