Imate li brata ili sestru?

Započeo Axl Axl, Oktobar 18, 2007, 09:47:41 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zoran Sarajlija

Imam stariju sestru i extra se slazemo.I dok smo bili deca i tinejdzeri i sada.Ja mislim da se u zivotu nismo posvadjali

Radomir Jelic

za sve koji imaju sestre, jedna muzička numera od našeg glavnog i neodgovornog muzičkog urednika DJ Save:

\\"... eh što imaš sestricu, lepšu nego raaaaaj,
ajde budi druuug, pa nas upoznaaaaaaaj\\"
 :)

Vladimir Zecevic

2 komada brace i to jos blizanci i da naucio sam da ih raspoznajem...

Leana Tajkov

Ja imam batu koji je 4,5 godina mladji od mene i ima najlepse ime na svetu...Aljosa.
Mnogo ga volim, mada se mali milion puta desilo da se posvadjamo...  :cheer:

TiDža84

Jedinica sam NAZALOST,bubreg bi prodala za malu slatku sekicu...nekada mi uzasno nedostaje drustvo.
:(

aleksandar tomic

imam mladjeg brata, a svi misle da je on stariji-tako da imam i mladjeg i starijeg brata:)

Marina Kovacev

I ja imam mladjeg brata... ima 12 godina i ne bih ga menjala ni za sta na svetu... Normalno je da se desavaju svadjice ali je skroz slatko i zanimljivo ucestvovati u njegovom pubertetu... Sve ce njega Seka o zivotu da nauci :cheer:

Radomir Jelic

Milos Blazin

Marina_The_Press napisao/la:
CitatI ja imam mladjeg brata... ima 12 godina i ne bih ga menjala ni za sta na svetu... Normalno je da se desavaju svadjice ali je skroz slatko i zanimljivo ucestvovati u njegovom pubertetu... Sve ce njega Seka o zivotu da nauci :cheer:
Jedva cekam to da vidim:Musko koje izlozeno konstantim Marininim filozofijama i teorijama...
uuuu vec ga zamisljam kao ruzicastog papucara koji je uvek zauzet necim... :laugh:

Marina Kovacev

Ej... nece biti papucar, seka ne voli papucare :P  i bolje da bude zauzet nego besposlen... ;)

goran shef

single, u svim varijantama.
Kao mali pitali su me da li bi zeleo da imam brata ili sestru. U tim momentima mi se u glavi stvarala matematicka operacija, deljenje. Nekako je uvec najveci broj ispadao kada nesto podelis sa jedan. (celi brojevi mislim). Sada mi je mozda malo i krivo. Ali jbg.:S

Olivera Dabic

Imam brata... Kada bih vam pisala kakav je stvarno mislili bi 100% da preterujem.
DUSA OD COVEKA!!! Sto se tice cele moje porodice, zadovoljnija nebih mogla biti. Uskoro se selim iz Beceja i dusa me boli sto mi nece biti blizu. Sto bi rekli \\\"KRV NIJE VODA\\\". Dala bih svoj zivot za njega!  :box:

Loredana Perak

nemam ni ja,ni brata ni sestru. kupi kucu ili macu,pomaze:silly: slicno je,i uvek si ti u pravu:)