Sima slomijo prst

Započeo Sinisa Tomic, April 21, 2008, 09:37:38 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Sinisa Tomic

domali prst leve ruke je stradao jos u petak na svirci jkmamkk i muzike poludelih, dok su ovi drugi svirali bijo sam ispred bine i dva magarca koja su se kretali u suprotnim smerovim su mi pokupili prst i sjebali. ovo sam napiso da me ne bi svako ponaosob pitao sta ti je sa rukom, kad vidi longetu. vec mi je dosadila prica. aj zdravo umorijo sam ovu jednu ruku kojom kucam

mumba

tako je to kad momcovi pijedu i slušadu tu dža-bu muziku i voledu da birtijadu i da skakadu!

Djordje P.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Pa dobro Simo kako misliš da \\\"lajemo na zvezde\\\" 17. maja ?!? Brzo ozdravljaj. Š to si uvežbo, uvežbo si. Nadam se da se vidimo tamo, ipak :)

mumba

ako je django rajnhart mogao da svira sa tri prsta a tony iommy sa 4 može onda i drug sima!

Boris Majstorovic

Ja sam čuo da si bio u švaleraciji i da je naišao muž. Žena te sklonila u orman, a ti zaboravio prst i eto. Dobro si prošao Simo!:laugh:

mumba

dobro da nije slomio ,,onaj prst\\\'\\\'!

aleksandar tomic

naravno da se vidimo, nema prepreke koja FuJ! moze da spreci, ni kisa ni sneg, a bome ni sikire da padaju, a Sima moze da laje i bez ruku

Zoran Sarajlija

Pokusaj atentata na Simu Fuja...neuspesan na svu srecu

Goran Čonkić

Koliko ja znam Simu, na njega jedino moz izvrsiti atentat preko neke sojke...  ;) ;)

Zoran Sarajlija

Vi se zajebavajte ali ja ovo shvatam vrlo ozbiljno...ali !!! ne pljuje se Simi Fuju u brk ne ne....

Sinisa Tomic

ovo je vec ko zna koji pokusaj atentata, posle dve gadne saobracajke prosle godine, moji neprijatelji ove godine ce pokusati sve, cak i golim rukama da me dotuku

mumba

vesna bosnic