Jel mi verujes da sam posle one teme za sex hteo bas ovu da pokrenem al nisam stigao...
Poljubac je vrlo interesantna stvar. Osecanja koja prenosis njime zavise od toga kome ga dajes. Postoji nekoliko vrsta poljubaca. Postoje oni prijateljski u obraz (mada ponekad okliznu
), porodicni u obraz (skoro isti kao prijateljski ali ima malo drugaciji osecaj), ljubavni - koji se daje samo po zelji i osecaju (kada ljubis voljenu osobu, nekad nezno, polako i osecajno tek da se usne dodirnu ali ipak puno strasti. Nekad pak divlje i razuzdano, skoro da hoces da ujedes osobu koju volis - opet puno strasti) i ona zadnja vrsta koja ce izazvati najvise kontroverzi - \\\"muvatorski\\\", \\\"flerterski\\\" il najbolje da ga nazovem \\\"preljubnicki\\\" da svi razumeju. To je sama po sebi posebna vrsta poljupca koja se daje osobi u trenutku, uglavnom spontano i naravno ipak puno strasti...jel ipak se preljube cine iz srca, strastveno a ne iz mozga razmisljajuci...
Meni licno je najdraza ona treca vrsta, ljubavni. Ipak se tu najvise oseti. Nekad jednostavno postoje situacije kada jedan poljubac znaci vise nego 1000 reci i dela. Za te momente treba ziveti. Ja licno jako volim da se ljubim i smatram da ne postoji mnogo stvari lepsih od dodirivanja neznih zenskih usana... :poljubac:
Nadam se da sam bio dovoljno jasan? :blush: :blush: :hmmm: :hmmm:
mada... :sex1: isto nije lose... B)