General Category > becejonliner

crossbringer

(1/5) > >>

mumba:
heh šta da kažem o sebi a da to veæ nisam pomenuo negde na forumu? uh teško al ajd da počnem.zovem se stevica krstonošiæ,roðen u senti živim u bečeju.proputovo do zla boga i naupoznavao sve živo a naučio samo ono što nije trebalo.promenuo 2 osnovne i 2 srednje škole upisao u višu ali pošto sam tada arbajtovao u 3 smene batalio sam to jer mi novac bio nekako slaði.nisam oženjen i ne znam dali æu to biti8ako se neka matorka interesuje može da me ima za ceo život)zaposlen sam i živim kako stignem,nisam vucibatina mada neko po mojim postovima to može da zaključi.dobra sam osoba pomalo plahovit ali nikako nasilan.volim druženje i dobru mjuzu metal naravno mada mi ni disco nije nepoznanica.drugari me ionako zovu muzička enklicopedia.naravno nisam baš mlad ko rosa u podne ali mi matori kažemo da smo u najboljim godinama pa æu to onda i ja da kažem jel e da imam samo 32!toliko za sada od mene!

e da umalo da zaboravim evo jedna ludorija od pre čini mi se 12 godina pa smejte mi se malo!inače sa mnom u kadru je i bakandža!

{youtube}akcJkXK89ic{/youtube}

evo i moje teme:
http://www.becejonline.com/component/option,com_fireboard/Itemid,27/func,view/id,12052/catid,44/

Nebojsa Andjelic:
Dobar si momak , ali ponekad te ne razumem. umes da budes previse smiren, ali ti kadkad prebrzo pukne film i raegujes nepromisljeno.

mumba:
pa to sam i napomenuo ali puknem kada me neko bez razloga a i smisla proziva(znaš na koga mislim)a da pritom ni ne zna da je sam/a sebe zakopao/la

Nina Ristic:
krsta je lik. dobar je ko lebac i drago mi je sto sam mu prijateljica. :D
zna da reaguje burno, ali ko ne, ljudi smo... zaista nemam ni jednu ruznu rec protiv njega da kazem. samo napred.

mumba:
hvala nina isto važi i za tebe!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju