General Category > becejonliner

THE_SIREN

(1/6) > >>

Olja Milovanov:
Hm, odakle da pocnem... :)
Zovem se Olja (ime sam dobila po slikarki Olji Ivanjicki) i rodjena sam 13. 07. 1989. godine. Racic sam u horoskopu pa bih uz to, kao osobinu koja me predstavlja navela emocije i sanjarenje. Trenutno idem u Ekonomsku skolu (od koje polako pocinjem da ludim jer sam maturantkinja), a sledece godine u ovo vreme bicu u Subotici na Ekonomskom fax-u.(sto mi tesko pada jer sam, iako ne zelim da priznam, jako vezana za nas gradic) Smatram da je dan od 24 h isuvise mali vremenski period za sve ono sto isplaniram, posto, kako bi moja mama rekla, vecito negde letim i nikad nemam slobodnog vremena. Treniram odbojku i sportom se bavim od malena, a karakteristicno za mene jeste da non-stop slusam muziku i obozavam da hvatam ritam tako sto skacem i pevam po kuci sve dok me ne savlada umor.:P
Obozavam prirodu, volim da pisem ljubavne textove (ali to radim samo kad neko uspe da me insirise :) ) , odusevljavaju me vodopadi, morski svet i uopste sve sto ima veze sa vodom. Moj svet cine sitnice a smatram da su osmeh (koji ne skidam sa lica) kao i oci ogledalo ljudske duse.
Znam nekad da budem besna i nervozna ali ko me poznaje zna da je malo dovoljno da mi izmami osmeh na usnama.
Ono sto ne volim jesu lazi i povrsnost, tako da se toga zaista maximalno klonim.
Toliko od mene...;)

Boris Majstorovic:
Dodaæu nešto što si zaboravila.

Baš kao na avataru, nešto što mi je prvo palo u oči od kad sam te upoznao do danas , to je Tvoj osmeh. Iskren, širok i prirodan osmeh obično je karakteristika dobrih pozitivnih ljudi.

Olja Milovanov:
Hvala na tako divnoj dopuni...:silly:

Jagoda L.:
I ovaj mladiæ sa slike bi imao osmeh kao Sirena da je koristio Colgate pastu za zube... :P



Boris Majstorovic:
Bez obzira na kritike, ubedljivo najiskreniji osmeh foruma.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju