Ocenite novi sajt od 1 do 5

Započeo Marina Kovacev, Septembar 17, 2007, 02:16:23 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

ohoho dorde svaka čast sad i mi na vajd televizorima možemo u potpunosti da uživamo u rastegljenoj sllici juhu!

Axl Axl

I pitanje meseca, da li sad brze otvarate stranice??? Sem estetike, to bi trebala biti najbitnija opravka...

Goran Čonkić

DA! Nekih 15-20% brze ako ne cak i jos brze. Ponekad jednsostavnije ispadne bolje. :laugh:

PS Svaka cast za ispravku Tehnopilisa. :woohoo: :woohoo: Ja se malo zezao a vi ozbiljni. :D

Djordje P.

:laugh: a to je tako izgleda stajalo od pocetka i niko do sada nije primetio :laugh:

Zoran Suboticki

Micky3, ajd ne preteruj. Postujem u Srbobranu vrlo retko i to samo na topiku - politicarenje. Sta ces - politika mi sudbina.
Medjutoa, ima nesto  u cemu srbobran.net daleko prednjaci u odnosu na ovaj nas, becejski. To je informativnost. Dakle, rec je o prvoj strani.
Jednostavno Sale pusta informacije o dogadjajima u srbobranskoj opstini /politika, kultura, sport, razni dogadjaji.../ cime nadomesta nedostatak pisanog glasila. Ovde je najnovija informacija da postoji organska poljoprivredna proizvodnja!? Meni se licno svidjaju tekstovi u formi pismenih radova, koje pisu nase mladje forumasice, dobro je da postoji vesela subota, ali time se ni jedan posto ne ispunjava potencijalna misija web portala o Beceju. Nekoliko novinara saradnika  bi dobro dosla vlasnicima ovog portala...Ali ako je njihova zamisao da im ciljna grupa bude od 15 do 20 godina - ja to postujem.

Milos Plazacic

Slazem se u potpunosti. Pa ja sam u principu samo o forumu pisao, ne znam da li sam naglasio to. Na srbobran.net moze se naci sve, ali bukvalno, znaci sve sto se desava u opstini pa i sire.

E super je novi skin, otvara znatno brze.

Goran Čonkić

Svidja mi se sto ste ubacili search ali jel moze nekako drugacije? Ovako malo sugavo izgleda.

Goran Relic

Dobro kaza Lala. Probaj da ga gurnes u desni kraj.

Sve mi se vise i vise svidja.

Djordje P.

nisam uspeo samo da ga pomerim. na vecoj rezoluciji bude ok ali se malo izbrljavi na manjoj (1024x768), pa sam stavio bas na desnu stranu (sa strane). a samo na forumu je levo da se forum nebi smanjio bez veze...
sad sam primetio da onaj novi meni ide preko one glavne navigacije u privatnim porukama :S sacu da vidim mozel\\\' da se digne malo.

Djordje P.

Mali_Lala napisao/la:
CitatSvidja mi se sto ste ubacili search ali jel moze nekako drugacije? Ovako malo sugavo izgleda.
kako sugavo? da metem drugi logo umesto google-ovog?

mumba

ne ne nemoj gugl da diraš dorde ne super ovako!

Goran Čonkić

E ovako je super. Google search je dobar ali je ono dok je bio na sredini bilo malo sugavo. Ne znam kako da opisem. Ovako sa strane je bolje al jos jedna dobronamerna ideja - da to bude uokvireno,ovako izgleda kao da se search i Log in stapaju. Mislim da ce onda biti savrseno.

Djordje P.

Mali_Lala napisao/la:
CitatE ovako je super. Google search je dobar ali je ono dok je bio na sredini bilo malo sugavo. Ne znam kako da opisem. Ovako sa strane je bolje al jos jedna dobronamerna ideja - da to bude uokvireno,ovako izgleda kao da se search i Log in stapaju. Mislim da ce onda biti savrseno.

videcu nekako da razdvojim...

Goran Relic