Ocenite novi sajt od 1 do 5

Započeo Marina Kovacev, Septembar 17, 2007, 02:16:23 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Biljana Barjaktarov

:dobarsiti: sve pohvale...samo napred..;)

Djordje P.

Kyle Broflovski

Pored svih ovih negativnih ,evo vam jedna pozitivna ocena :6!

Loredana Perak

samo napred i bicete najbolji!!!!:woohoo:

dada dadic

mi iz banata kao da smo ukleti,meni i dalje uzasno sporo otvara...

Djordje P.

kako sada radi?
btw imamo novi chat isprobajte ga kako radi, pa jav\\\'te...

Kyle Broflovski

Ovima iz Banata će garant biti sporo.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Meni se sviđa novi chat :) ... samo da se nekako \\\"vidi\\\", kada si na forumu, ko je na chat-u! ( a imamo i razdvojene sobe i još svašta i ove naše lepe smajliće....)Dobrodošli i ne odustajte! :)

?   Imam jedno pitanje, po cenu da mislite da sam potpuni kreten :(  Danima pokušavam da stavim sličicu u sig.( sem teksta ne mogu ništa drugo!) Kako da to uradim?... \\\'fala

Robbyn �

Lusy napisao/la:
CitatDanima pokušavam da stavim sličicu u sig.( sem teksta ne mogu ništa drugo!) Kako da to uradim?... \\\'fala

Željenu sliku uploaduj na neki free image hosting,i link odatle unesi u potpis,ako sve pravilno uradiš,trebalo bi da se pojavi sličica.Samo vodi računa koji od ponuđenih linkova kopiraš,i naravno o veličini slike u potpisu :laugh:

Djordje P.

ovako sa linkom

ili samo slika ovako:

klik na da vidite kod

Djordje P.

Nikola Kurcubic

E, ja hteo isto sto i lusz, mi stariji bas i nismo tako vesti, hvala i Vama i Lusz. Probam odma... Cao

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

e pa ja nisam stara...samo sam se malko pre njih rodila:laugh: .
Dokaz da nismo stari, je u tome što smo ovde sa njima, za razliku od mnogih iz naših generacija... koji nisu nigde...:(

Bez šale taj problem nisu znali ni mnogo mlađi da reše, a ja sve pitam što ne znam...:)  \\\'Fala DORDE :)

Nikola Kurcubic

Lusy napisao/la:
Citate pa ja nisam stara...samo sam se malko pre njih rodila:laugh: .
Dokaz da nismo stari, je u tome što smo ovde sa njima, za razliku od mnogih iz naših generacija... koji nisu nigde...:(

Bez šale taj problem nisu znali ni mnogo mlađi da reše, a ja sve pitam što ne znam...:)  \\\'Fala DORDE :)

E, evo karme za ovo, a pice kada se potrefi...:)

Becej City