Autor Tema: Lyoness! Zaraðujte dok trošite novac  (Pročitano 4188 puta)

Zoran Markovic

  • Newbie
  • *
  • Poruke: 11
    • Pogledaj profil
Lyoness! Zaraðujte dok trošite novac
« poslato: Decembar 11, 2007, 09:58:52 posle podne »
Lyoness! Zaradujte dok trošite novac!?!
________________________________________
LYONESS je Švajcarska kompanija koja je za 4 godine poslovanja svoj rad proširila u 8 zemalja srednje i istocne Evrope. To su: Švajcarska, Austrija, Nemacka, Ceška, Slovacka, Madarska, Rumunija i Bugarska. Planira se da do kraja 2007. god. registruje svoju firmu i u Italiji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i Poljskoj, a posle toga dolaze na red i sve ostale zemlje. U navedenim zemljama trenutno LYONESS ima preko 10.000 partnera - firmi i preko 150.000 korisnika – potrošaca.
Osnovna ideja LYONESS-a je spoj izmedu klasicne trgovine i MLM-a. Uslovi koje nudi LYONESS su idealni u odnosu na druge poslove: nema ucešca, nema clanarine, nema obavezne mesecne kupovine, prodaje, niti bilo kog uslova. Ideja LYONESS-a je izuzetno prihvacena u postojecim zemljama Evrope tako da je veliki broj svetskih firmi postao partner LYONESS-a: OMV, LUKOIL, INTERSPORT, PRAKTIKER, SHELL, KIKA, AQUA HOTEL, OPEL, SAAB, O2 i dr.
Cilj LYONESS-a je preusmeravanje kupaca prema odabranom partneru - prodavcu. LYONESS pregovara sa svim firmama – potencijalnim partnerima, a ugovor sklapa samo sa po jednom kompanijom iz raznih delatnosti, tj. sa onim ko odobri veci rabat. Jednostavno, besplatnim uclanjenjem dobijate karticu uz pomoc koje je moguce jeftinije kupovati robu i usluge kod svih partnera LYONESS-a širom Evrope, a pored toga dobijate i mogucnost izuzetno dobre zarade ako ste zainteresovani da radite, jer imate mogucnost da preporucite drugima da i oni postanu korisnici usluga LYONESS.
Nakon besplatnog uclanjenja svako dobije karticu sa kojom ce nadalje ostvarivati trajno popust pri placanju roba i usluga, kao i šifru i stranu preko koje se dalje uvode novi clanovi. Uvedite ih što više, jer je uclanjenje besplatno, pošto ce ih neko vec uvesti kad tad, a što da taj neko ne budete Vi, ili da oni kasnije ukljuce Vas. Prikljucite se našem timu i stvorite svoj tim u vašem gradu, a i u drugim državama širom sveta. Marketing je poseban. Ne samo da trajno kupujete jeftinije, nego Vam se uclanjenjem omogucuje da zaradite, i da još vecu zaradu u novcu ostvarite od direktnih (koje ste Vi prikljucili) i indirektnih (koje su prikljucili oni koje ste Vi prikljucili) registrovanih potrošaca - saradnika.
Na primeru to izgleda ovako: uclanite po 2 osobe dnevno, i objasnite i njima da dalje uclanjuju ljude (sve besplatno). Za mesec – dva, imacete grupu od oko 1000 familija direktno i indirektno ispod vas. Neka oni potroše po oko 100€ mesecno kod firmi koje potpišu partnerstvo sa LYONESS-om (ishrana, nameštaj, tehnika, frizerski salon, restoran i drugo). Vi cete dobiti za to što je mreža nastala preko vas po 0.5% od njihovog prometa što iznosi oko 500€ mesecno. Da se razumemo: ovaj novac daju firme partneri zato što su dobili nove kupce t.j. daju rabat za svoje stalne potrošace (koji se registruju LYONESS karticom), a ne uzima se od potrošaca. Ko nema karticu kupuje kao i do sada, a ko ima karticu kupuje jeftinije + može da zaradi novac ako preporucuje drugima LYONESS. U gore navedenim državama imamo sajtove gde sve ovo može da se proveri. Na pr: www.lyoness.de www.lyoness.bg www.lyoness.ag i dr.
Za sve one koji pored jeftinije kupovine žele i da usput zarade, pošto postoje 6 dodatnih nacina izuzetno velike zarade, mogu da se jave

Markoviæ Zoran
Mob. 064 / 24 10 609
E-mail: mzmarkovic@stcable.co.yu

radi informisanja o prezentacijama (ili za slanje objašnjenja e-mailom), na kojima bi svako od zainteresovanih bio detaljno upoznat sa marketing planom i svim mogucnostima zarada.
Imamo perfektnu ideju...
Imamo odlicno tržište a to smo svi mi...
Imamo 8 nivoa zarade…
Nema rizika…
Sve je besplatno…
Nemamo konkurenciju…
Iskoristite priliku…
Ova šansa vam se pruža samo jednom u životu...
Sada je pravo vreme...
Ne propustite ovo nikako…


Lyoness je registrovan u Srbiji 23.10.2007. Uskoro pocinje ugovoranje sa firmama...

Nebojsa Andjelic

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 398
    • Pogledaj profil
Odg: Lyoness! Zaraðujte dok trošite novac
« Odgovor #1 poslato: Decembar 11, 2007, 10:10:41 posle podne »
Da li ste Vi platili ovu reklamu  :iznadhaha:?

Goran Relic

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 687
    • Pogledaj profil
Odg: Lyoness! Zaraðujte dok trošite novac
« Odgovor #2 poslato: Decembar 12, 2007, 12:03:09 pre podne »
Al se izreklamira sa brojem poruka 1.

Axl Axl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 1561
    • Pogledaj profil
Odg: Lyoness! Zaraðujte dok trošite novac
« Odgovor #3 poslato: Decembar 13, 2007, 11:08:16 pre podne »
Citat
Cilj LYONESS-a je preusmeravanje kupaca prema odabranom partneru - prodavcu. LYONESS pregovara sa svim firmama – potencijalnim partnerima, a ugovor sklapa samo sa po jednom kompanijom iz raznih delatnosti, tj. sa onim ko odobri veci rabat.


Citat
veliki broj svetskih firmi postao partner LYONESS-a: ...OPEL...


znaci ja kupujem auto \\"preko kartice\\" i samo na Opela imam popust od par posto? I jos je piramidalnog karaktera...

 

Becej City

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 818
    • Pogledaj profil
Odg: Lyoness! Zaraðujte dok trošite novac
« Odgovor #4 poslato: Decembar 22, 2007, 02:56:03 posle podne »
ovo je klasican spamer/smarac!!!

Da mi to koljemo, kume?:angry: