Kultura > Književnost

Knjiga koju trenutno čitam je.....

(1/8) > >>

Gordana Kuzmanovic Sadzakov:
Da li neko od nas još uvek čita knjige?
 Pokvariću tradiciju foruma i odgovoriću na pitanje. Ja sam zavisnik. Dakle: Da! \\\"Idiot\\\"- Dostojevski( trećei put!), a na uzglavlju mi uvek stoje \\\" Bajke iz celog sveta\\\" i \\\" Biseri mudrosti\\\".

nemam ime:
evo krecem da citam \\\"Dervis i smrt\\\"... poceo sam da je citam pre jedno 2 nedelje ali sam odustao, jer kada sam procitao da on ne zna ni zasto pise tu knjuig oma sam je bacio(na sto)!!! Ne mogu da se koncentrisem na to sto citam, 1000000000 stvari mi se mota po glavi i prosto ne mogu!!!

Ivan B.:
courvoisier napisao/la:

--- Citat ---evo krecem da citam \\\"Dervis i smrt\\\"... poceo sam da je citam pre jedno 2 nedelje ali sam odustao, jer kada sam procitao da on ne zna ni zasto pise tu knjuig oma sam je bacio(na sto)!!! Ne mogu da se koncentrisem na to sto citam, 1000000000 stvari mi se mota po glavi i prosto ne mogu!!!
--- Kraj citata ---

Ni meni nije bilo lako pre 10 godina...,ali nekako sam je procitao.Imas crno-beli film,pa pogledaj,mozda ti lakse bude islo...

Tatjana Hodi:
Castila sam sebe za Bozic knjigom \\\"Hari Poter i relikvije smrti\\\"...i citam je drugi put...:))

nemam ime:
znam, ali citacu je koliko budem mogao!!! Isao film pre nekih nedelju dana(jbg nisam znao, a drug mi rekao tek sutra u skoli)!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju