Š ta vozite???

Započeo Axl Axl, Februar 08, 2008, 12:06:03 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Ivan B.

Meni se nešto vozi opštinski \\\"stojadin\\\".Prilično sam skroman.

Pera Petlic

...eto jedan je dosta cesto parkiran(ima nalepnicu INSPEKCIJA) i pre i posle radnog vremena u Z. Jovinoj pred kraj (nije uvek stojadin bude nekad i punto)...;)

Ivan B.

Pošto se tamo ne zna ko pije,a ko plaća(proverio,popio kafu),mislim da tamo policija ne sme da zalazi i to je već proverio čika Brka ili ti Plavi Zoro,a voli vlast...

Arpad Lakatos

Š alu na stranu!Svi mi koji vozimo Yuga ili Stojadina itd. sve manje ga koristimo.Prvo zbog novog zakona o saobraćaju a drugo što nemamo ni za struju novce kamoli za benzin i održavanje!Jer ako me okine naša Policija za 5 crvenih kako ću objasniti sinu da sad nemam pare za faks!Žalosno ali tu smo gde smo!

Ivan B.

Trenutno vozim bicikl domaće proizvodnje sa japanskom dodatnom opremom.

nnemedi -

fuck\\\'n astru karavan. plačem kad plaćam porez na motor od 2 litre, plačem kad menjam plivajući zamajac, agr ventil, klima kondenzator. \\\'oću nazad mog stojadina plavog.

Vojislav Prkosovacki

Prevozno sredstvo  :)

Malo trosi, skupi delovi, ko ne plati na mostu, plati na ćupriji, ili pre ćuprije kod paraćina  :)

Goran Čonkić

voyac napisao/la:
CitatPrevozno sredstvo  :)

Malo trosi, skupi delovi, ko ne plati na mostu, plati na ćupriji, ili pre ćuprije kod paraćina  :)

Imas novootvorenu prodavnicu (mislim da je u Doza Djerdja ulici) delovi dosta jeftiniji nego inace. :)A i nisu toliko skupi delovi kad pogledas koliko se cesto kvari.(tj ne kvari) :D