super kako vi to komentarisete... ja svakako traba da napisem clanak za novine o tome... hehehehehehe...
bice vasih komentara posto sam ja i za i protiv toga...
nekako mi je glupo ici u grad u 7, jbt PO DANU, glupo mi je isto da se sprema za grad od pola 12... ali da, ako se ide u skolu do 7 kako izaci odmah posle (neka nam ukinu skolu petkom, JUHU!), ako se radi do 8 kako izaci odmah posle... i to bi bilo otprilike to.
sto se nasih \\\'vlasti\\\' tice i zatvaranja lokala, bilo bi bunjenja u pocetku, ali kao i za sve ostalo kad bi se osetio neki otpor i pocele da se dele kazne - i to bi zazivelo...
ja, ili bilo ko drugi kad hoce da se opija moze to i u 7, 9 ili u 3 posle ponoci, zaista je svejedno.
a ko hoce da pravi s**nja cik nek proba to do ponoci, jer je kako su nam u opstini rekli \\"policija do ponoci sposobna da obavlja svoj posao kako treba i ako i zatreba nekome posle ponoci TESKO CE JE NACI!\\\' ako to treba da kaze glavnokomandujuci iz opsine onda stvarno neka se pokriju usima.
(nisu ni policajci krivi sto imaju malu platu, hehehehe)
meni je licno u ovom trenutku bolje da se ovo uvede jer imam izlaske do ponoci i videla bi nesto vise mase nego inace. eto.
ala smorih o ovome, ju...