Grickanje noktiju?

Započeo Axl Axl, Mart 25, 2008, 10:04:12 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Grickate nokte??? Š ta mislite o toj čestoj pojavi? Lečiti???

TiDža84

Grickala sam nokte nekad davno...jako ruzna i nezdrava navika,jer ispod noktiju se nalaze milioni bakterija....dok mi jedan decko nije rekao: \\\"Tako slatka devojka a gricka nokte,nemoj vise,to je jako ruzno!\\\" ta recenica je tako uticala na mene i toliko me je bilo sramota,da vise nikada nisam ni pomislila da stavim prst u usta i da grickam nokte!:laugh:

Goran Čonkić

Ako vas neko shopi po rukama dok to radite verovatno sam to ja onda...uzasno me nervira i ponekad imam obicaj da ljude koje jedva poznajem lupim po rukama dok to rade...

Software Smith

Ja sam uspešno lečeni grickaš noktiju... :D I dan danas dođem u iskušenje da se malo osladim... :) Ne smeta mi...

Pera Petlic

UZAS...izuzetno ruzna navika ! :angry:

Z A

Ja ih grickam kad izrastu,kad vidim da shtrce.
A ovako inache ne.

Emilija Milosevic

Mrzim kad vidim da to neko radi. Pa jos ako predje na zanoktice... Uh... Ja se ubijam da svoje nokte sacuvam i uvek se trudim da su sredjeni i da lice na nesto, nije mi jasno kako neko moze da ih \\\"jede\\\".
Inace i ja praktikujem lupanje po ruci, uglavnom na istim osobama koje to i dalje uopste ne pogadja...

Olja Milovanov

TiDza84 napisao/la:
CitatGrickala sam nokte nekad davno...jako ruzna i nezdrava navika,jer ispod noktiju se nalaze milioni bakterija....dok mi jedan decko nije rekao: \\\"Tako slatka devojka a gricka nokte,nemoj vise,to je jako ruzno!\\\" ta recenica je tako uticala na mene i toliko me je bilo sramota,da vise nikada nisam ni pomislila da stavim prst u usta i da grickam nokte!:laugh:

:)  To se i meni desilo i stvarno me je bas bila sramota!;)

Grickala sam u osnovnoj skoli i dok sam trenirala kosarku- uzas, jedva sam prestala, ali sam uspela...:)

mumba

moje nokte jedino grickalica gricka!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Nisam grickala nokte, ali sam dugo sisala palac na desnoj ruci... eto to mi nekad bese porok :blush:

Serveto Pecin

Olivera Dabic

Davno sam grickala nokte... Prestala :)

Boris Majstorovic

Ja grickam redovno nokte, zasad samo na rukama!:laugh:

Radomir Jelic

ja cu jos malo preci i na nozhne ;)