Bežanje od kuæe?

Započeo Axl Axl, Oktobar 08, 2007, 09:53:09 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Da li vam je ikada palo na pamet da odete od kuæe u ludim pubertetskim godinama? Imate li neku iskustvenu priču?

Ja licno nisam imao takvih problema, ali sam se susretao, čak sam i pružao utočište...

Marina Kovacev

A ne... kuca je kuca i mama je mama... gde moze da bude bolje nego kad si svoj na svome?! Uostalom, znala bih da se spakujem, a kuda dalje?

Zoran Sarajlija

U drugom razredu osnovne skole ;)  ali su ne navatali odma isti dan.Nasli su me u parku i dobio sam batina uf uf.Nikad mi vise nije palo na pamet...B)

Leana Tajkov

Bilo je ideja, ali nikada nije islo dalje od mastanja...

Nina Ristic

kome nije palo na pamet... meni jeste bar 1000 puta... ali nista od realizacije... :D
nisam tolika budala da napravim sranje kad cu svakako morati da se vratim... :D

mumba

moj drugar je kao klinac otišao od kuæe a kad ga je pandur uhvatio i pitao ga gde stanuje on rekao hajduk veljkova bez broja(groblje kod fadipa) ovaj poverovao i pustio ga! naravno drug se poplašio i vratio na pravu adresu!

Olja Milovanov

Nikada mi nije tako nesto palo na pamet, a i da jeste, ne bih uspela da realizujem, posto ne bih znala kuda da idem.:)
Volim svoj stan, a i kad pozelim da sam sama i da me niko ne uznemirava, to ukucani razumeju... Sto se tice nekih nestasluka ili nevolja, nemam obicaj da ih pravim. A i bezanjem se ne postize bas nista...

Radomir Jelic

cim skupim pare za avionsku kartu, pravac jamajka...

mumba

Radomir Jelic

mumba

Peleena :) Pa shta te briga :D

Jesam,jesam...usred milion problema..htela sam to ucinuti.A,onda sam shvatila da se moram boriti s tim problemima...i da mi ne vredi bezanje..

Boris Majstorovic

Naravno. Imao 17 i 1/2 godina. Februar mesec. Poceo rat u SFRJ. Prva prava ljubav je isla za Austriju. Zvala me sa njom. Nisam imao hrabrosti da odem dalje od mosta na kanalu, a i nisu hteli da mi stanu dok sam stopirao.
Sad ne zalim! Veca je hrabrost ostati, preziveti one tamno sive godine i urediti svoj zivot.

Software Smith

Ja sam samo jednom pobegao i posle sam dobio tolike batine da mi vise na pamet nije palo, a nisam daleko stigao, sakrio sam se u Goranskom, mada tada sam imao 15ak godina... :D

Olivera Dabic

Ja imam upravo zelju da pobegnem... Ali mama od mog dragog ce se probuditi ako krenem u tom pravcu :dry: