Tehnopolis > IT tehnologije

Pomoc oko racunara i IT tehnologije

(1/18) > >>

Goran Čonkić:
Evo samo ime teme govori. Ako vas nesto zanima, ili imate neko pitanje vezano za racunare, ili bilo sta na polju Informacionih Tehnologija i telekomunikacija bilo da je u pitanju nesto hardverski ili softverski pitajte. Ili ce neko od nas odgovoriti ili cemo naci nekoga ko zna da pomogne u slucaju da mi ne znamo.

Robbyn �:
Evo mene interesuje da li je neko radio od vas u nlite-u?
Želeo bih da napravim svoju verziju operativnog sistema,da izbacim neke glupe servise koje nikada ne koristim,integrišem  SP3 koji je nedavno izašao,kao i sve najnovije zakrpe,ubacim drajvere koje koristim,kao i neke programe koji su mi neophodni,i skinove,kao i da izbegnem ukucavanje ser. broja...

Sve u svemu,sve mi je manje-više jasno kako se radi,ali me interesuje integracija programa,s obzirom da su to većina crack-ovani programi :blush:  da li ih je moguće integrisati i kako se to radi?

Serveto Pecin:
Nisam nikad radio ovo, jer mislim da nema potrebe. Stalno izlaze nove (cesto manje bugovite) verzije programa, pa njih koristim. Sta cu ako sam integrisao u instalaciju neke starije verzije.. Nije mi tesko da instaliram sta mi treba ni posle instalacije win-a. Koristio sam jedno vreme PQDI za image-ovanje, ali je i to pocelo da me nervira (malo-malo, pa otkaze nesto ili se nesto ubaguje)... Sveza instalacija windowsa rulezzz!
Ali, ako bas zelis tako nesto da uradis, probaj (mada sam siguran da si i ti ugooglao ovo) da odes na
Izrada-hibridnog-Win-XP-CD-a-s-integrisanim-SP2
Tamo imas i neke linkove... A mozda se oglasi neko ko ima licnog iskustva u ovom programu.. :D

Au.. Ti bi SP3.. E, jb.. :dry:
Hej, pogledaj ovo: Robbyn
A tu imas i related videos ili kako vec.. ;)
Ja sve sto ne znam pitam googla, on sve zna. Ako se desi nesto strashno, pa ni on ne zna, onda pitam vas ili nekog petog..
Voz dis helpful? :blush:

Robbyn �:
Virus napisao/la:

--- Citat ---

Au.. Ti bi SP3.. E, jb.. :dry:
--- Kraj citata ---


SP2 ili SP3 isto je,postupak je isti...Više mi je za integraciju programa,to baš nisam siguran kako ide,vidim ima tamo nekih linkova malo ću još to proučiti,pa pokušati :) Ako neko ima lično iskustvo,svaki savet je dobrodošao,od toga kako to uraditi pa do saveta koje servise (ne)izbaciti iz XP-a...

Inače hvala na linkovima Viruse,stvarno se nisam setio da pogledam na youtube-u,genijalno stvarno... :thumb:

Djordje P.:
chime da podmazem kulere od hdd-ova da ne tandrchu? :laugh:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju