Ovako...
Da se nuliraju, mislim da je najgore resenje, jer ce se vremenom ova tema opet ponoviti. Mislim, nuliranje nece spreciti nekoga ko je Rezu davao -100 da nastavi dalje?! Taj neko nece prestati to da radi. Uzeo sam primer Reza jer je taj najocitiji.
Drugo da se ostave, nemam nista protiv toga. Ali cekaj zapitajmo se, ko je dosao na ideju da se vrate!? Niko!!! Dordetu \\\"puklo\\\" vratio ih, neki rekli \\\"jeee\\\" i to je to.
A ko je bio da se ukinu? Mnogi... I da ostanu, opet ce se jednog dana povesti ova tema kada nekoga to licno pogodi.
Mene iskreno boli djon za karme jer mogu da napravim jos tri accounta i da ih vodim aktivno i da sebi lupam pozitivne karme i dizem sebi ego ali me iskreno mrzi i pritom me zabole za karme. Nikome nikada nisam dao ni pozitivnu a daleko negativnu. Ni ne znam da delim karme.
Ovaj forum posecujem da se malo opustim,razonodim,kazem nesto glupo ili pametno-i to je to. A neki ljudi, pri tom im ne zameram, mozda obracaju paznju na njih i primenjuju \\\"taktiku\\\" pisanja, sta ce biti podobno a sta ne...
S\\\' toga moj glas je za to da se ukinu.