Š ta vam je najružnije videti na ženi?

Započeo Software Smith, Jun 07, 2008, 02:33:48 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Software Smith

Cilj ovog topica je malo spustiti žene na zemlju da ne misle da su \\\"savršene\\\".

Smatram da bi se trebali u većem broju uključiti u nabrajanje svega što nam je ružno videti na ženama, jer tako možemo postići da lakše dođemo do njihovih srdašca koje ipak kuca duboko u njima... :) Ali i da ih navedemo da paze na određene stvari... :P

I evo da kažem šta ne volim videti na ženama: dlake (sem kose) i veverice pod pazuhom... :dry:

TiDža84

Izgrickane nokte,ruzna kolena i zadebljale pete...:P

Axl Axl

Zanimljiivo... Ja ne podnosim puno šminke i cigarete... :(

Marina Kovacev

Ruzni zubi, do pola oderan lak za nokte (bljak), masna kosa, \\\"jeftini\\\" parfemi (ne vidi se, ali se oseti :S )...

mumba

ne volim ako je dlakava sem naravnotamo gde treba  jel! i ne volim ako devojka smrdi,a nažalost imao sam prilike to osetiti na više njih!

Goran Čonkić

Axl napisao/la:
CitatZanimljiivo... Ja ne podnosim puno šminke i cigarete... :(

Isto...devojke koje puse u samo jako retkim situacijama...

Robbyn �

Mali_Lala napisao/la:
CitatAxl napisao/la:
CitatZanimljiivo... Ja ne podnosim puno šminke i cigarete... :(

Isto...devojke koje puse u samo jako retkim situacijama...

Isto...Pušenje je inače jako ružna navika,i stvarno je šteta videti lepu devojku kako se uništava cigaretama...Zar ne znaju da nikotin stari kožu i da će postati ružne od toga?:laugh:

Ostale stvari tipa smrada i veverica :laugh: i ne razmatram,verujem da ne bih ni obratio pažnju na takve devojke,ili bih brzo izgubio interesovanje,pa mi ne bi nešto ni smetalo,šta me briga...

I da,pored napadne šminke i cigareta dodao bih tu još i kič garderobu made in Grand

katarina kurcubic

Po meni najruznije je kada zena ima 3 kg pudera na licu,polu skinut lak na noktima,prljave nokte i zadebljale i ruzne pete...

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

...uz svo dužno poštovanje tvorca ove teme, ne dopada mi se naslov :dry: .
 Svako od nas bio muškog ili ženskog pola je jedan i jedinstven... sve je ostalo kozmetika.
 Do ženskog srca muškarci najlakše dolaze iskrenošću i posvećenosti.
 Žene ne treba spuštati na zemlju ( i ovako su već spuštene na nivo koji nije adekvatan intelektualnim mogućnostima žene).
... i niko nije savršen!
... volimo se ovakvi kakvi smo i učimo i dalje ...treba još dugo da živimo :)... poštujući različitosti učimo i idemo dalje. Partnere nalazimo u nama dopadljivim ljudima :)  
ps. mnoge stvari mi se ne dopadaju na današnjim ženama i muškarcima, al\\\' verovatno je to izbor njihovog ega i nije na meni da sudim dalje. Mogu da ih prihvatim ili ne prihvatim.
...panta rei...

... i samo da se dopunim, da ne pišem novi post.
Pristalica sam pozivističkog odnosa prema svemu sto je živo. Moja tema bi verovatno glasila \\\" Š ta vam je najlepše videti na ženi/muškarcu\\\"!
... samo vi divanite dalje na ovu temu... ja sam rekla šta mislim.

irena maric

Sta reci posle ovakvog odgovora???? :thumb: :thumb: :pinch:

Nebojsa Andjelic

Brkove, shishke ispod mishke i flashu piva u ruci bez case!

Zoran Sarajlija

TiDža84

Kad psuje...i kad se krevelji onako njanjavo... :X