Gde bi najrađe otišli ovog momenta?

Započeo Axl Axl, Jun 07, 2008, 03:00:38 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Goran Čonkić

THE_SIREN napisao/la:
CitatMarina_The_Press napisao/la:
CitatNajradje bih se teleportovala na neku plazu... Maldivi, Sejsli, Havaji... ne bih se bunila... :)

Kumo hocemo ici???:laugh:

E ima nas jos koji bi, mozete i mene da povedete...(mada ako dobijem neku Hello nagradu ima da odem... :D :D )

mumba

išao bih pod tuš,zapravo već sam krenuo tamo!pišem kad stignem!

Olja Milovanov

Mali_Lala napisao/la:
CitatTHE_SIREN napisao/la:
CitatMarina_The_Press napisao/la:
CitatNajradje bih se teleportovala na neku plazu... Maldivi, Sejsli, Havaji... ne bih se bunila... :)

Kumo hocemo ici???:laugh:

E ima nas jos koji bi, mozete i mene da povedete...(mada ako dobijem neku Hello nagradu ima da odem... :D :D )

Onda ti nas vodis!!! ;)

mumba

sad bih išao u espedal! lalo hoćeš sa mnom?

Olja Milovanov

Crossbringer napisao/la:
Citatsad bih išao u espedal! lalo hoćeš sa mnom?

Ne,ne, Lala ide sa nama...  :njanja:

Mozes nam se jedino pridruziti... ;)

Ima jos puno mesta...:lol:

mumba

pa dobro može mada mene kao laloškog skandinavca najviše privlači norveška!ok onda na zimu idemo u espedal!

Marina Kovacev

THE_SIREN napisao/la:
CitatCrossbringer napisao/la:
Citatsad bih išao u espedal! lalo hoćeš sa mnom?

Ne,ne, Lala ide sa nama...  :njanja:

Mozes nam se jedino pridruziti... ;)

Ima jos puno mesta...:lol:

ma Sejsli, Maldivi, Aljaska, Espedal... zar je bitno? otvorimo zajedno stednu knjizicu pa mozda i stignemo kao grupa forumasa jednog dana, prosek starosti 90 godina :laugh:

Biljana Barjaktarov

:)otisla bih na ovako divno mesto,da nikom pet dana ne kazem ni dobar dan ni dovidjenja...da cutim,odmaram i uzivam...pitanje je samo da li bih toliko izdrzala da cutim:laugh: :laugh: :laugh:

Vesa Miskeljin

Definitvno na neko ostrvo...Opalio rostilj,suncao se,kupao,pop\\\'o se a bananu (obozavam ih!)...Ocel\\\' kogod sa mnom??;) ;)

irena maric

Na ulicu!Trcala bih po mokrim trotoarima da iznemoglosti.Trcala bih da izbacim iz sebe sve ono lose sto mi se dogodilo.
A onda bih se vratila u svoje malo carstvo i krenula dalje...samo sa lepim mislima,bez trzavica....

Kyle Broflovski

katarina kurcubic

kyle napisao/la:
CitatPod neki siguran gromobran.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ja...volela bih da sam sada na Tisi i da se suncam....:)

TiDža84

Ja bi volela da sam sad u frizerskom salonu da mi frizer osusi kosu koju sam upravo oprala....jako me mrzi :laugh:

Boris Majstorovic

rki ska

otisao bi na jedan od najvecih bazena na svetu kojki se nalazi u cileu
san alfonso del mar