sujeverje

Započeo Leana Tajkov, Septembar 22, 2007, 10:26:34 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Leana Tajkov

Da li ste jedni od onih koji svako jutro,cim otvore novine (ili upale komp) prvo procitaju horoskop?
Priznajem,desi mi se :-)

Marina Kovacev

pa zavisi...
citam horoskop redovno, ali ako mi se svidi verujem u njega, a ako ne, pripisem ga tipicnim sujevernim glupostima. :)
Mislim da je jedan clan foruma vrlo adekvatan za temu sujeverja :laugh:

Leana Tajkov

Mozda i znam na koga mislis :-)
Naravno,ako procitamo da ce nam danasnji dan biti lep,da nam ljubav cveta i da cemo dobiti novca,naravno da cemo verovati..
A kad procitam nesto lose...okrenem sledecu stranu :-0

mumba

Olja Milovanov

Citam horoskope cim mi dodju pod ruke, ali cisto iz zabave- posto ne verujem u njih... Mada, moram priznati, da mi nekad stvarno pogode...:)

Serveto Pecin

I ja bih ti pogodio pet-deset puta od 365 godisnje...
To su gluposti...;)

Milos Plazacic

citam horoskope ponekad jer su mi smesni...
glupost...
ne verujem u to uopste...
mada kad smo kod sujeverja, ni u sta ne verujem ali ipak kad mi crna macka predje put... dzuuuu :)

Radomir Jelic

hehehe, crna mačka, .. meni uvek nešto po dobrom proðe kada mi crna mačka preðe put, aa tek plava ili riðaaaa, auuuuuuuuuuuuu

i obožavam da proðem ispod merdevina ili ispod skele, ma to ti je

Boris Majstorovic

Kad nesto krene na lose pomerim se sa mesta i pljunem tri puta.:blush:

mumba

ja onda počnem  da pičkaram sve redom. nikako histerija!

Bojan Beranek

Nisam sujeveran nimalo niti se obazirem na takve gluposti ali ima dosta ljudi koje znam da jesu sujeverni neki i previse.
Horoskop procitam sto da ne i ako ne verujem u njega kad naletim u novinama procitam ali nista obavezno i redovno!:silly:

tanja mitic

imam neku odredjenu garderobu koju kada obučem ništa mi ne ide od ruke toga dana...to sam provalila davnih dana....pih...baš sam sujeverna! i šta radim? nosim je po kuæi samo...hahah