www.volonteri-becej.co.nr

Započeo Filip Radicevic, Jul 06, 2008, 02:27:32 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Filip Radicevic

Ovo je novi sajt koji je jos uvek u testu pa je pozeljno da sto vise komentara i zamerki posaljete ovde na ovu temu. Jako bih vam bili zahvalni. Hvala unapred..... B)

Zoran Suboticki

Bez ljutnje, ne kaže se -  ti biH, mi biH...Bili biH smo vam, zahvalni...ružno je, nepravilno gramatički...
Samo napred, gurajte!:)

G. P.

Nuclear, kod mene se otvara prazan sajt, snimljen samo neki template. Vidim samo naslov Volonteri i nista drugo? Ne mozes dobiti sugestije ni zamerke za prazan sajt. Izgleda ok ali daj malo sadrzaja, makar neke slike u photo gallery.

Filip Radicevic

rez, sto se tice gramatike ja za to nisam zaduzen, ja samo radim kako mi se kaze. Plus mi moras oprostiti jer je radjeno do kasno uvece   4 dana. :) a ti druze piCODER, naravno da nema jos nista jer jos sajt nije na placenom hostu ovo je free, jer se sajt jos uvek testira, a i ja cekam dalje instrukcije jer nemam nikakvih slika i materijala sa cim bi nastavio dalje da radim. P.S. Od 15. 07 ocekujte promene.......

Filip Radicevic

Ja se nadam da ce sajt uspeti... :) :woohoo:

G. P.

Kyle Broflovski

nuclear napisao/la:
CitatOd 15. 07 ocekujte promene.......

Brate koje su to promene? :huh:

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Bila i pre nekog vremena, bila i danas!
Postoji početna strana i par praznih dugmića?!

Volonteri Bečeja ujedinite se i napravite sajt!!!:)

-Sigurno znam da postoje gomile fotografija sa volonterskih dešavanja u našem gradu!
- Napišite nešto o vama!
Ovako se čini da je sajt, da prostite, sprdnja i ne doprinosi volonterizmu ni malo.
Morate brže da radite!
Želim Vam sve najbolje! :)