Autor Tema: Saobracajne necrece  (Pročitano 11021 puta)

Plavi_Zoro

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 759
    • Pogledaj profil
Odg: Saobracajne necrece
« Odgovor #60 poslato: Avgust 03, 2009, 04:47:19 posle podne »
U saobraćajnoj nesreći kod Ušća povređen motociklista

Oko tri sata posle ponoći kod tržnog centra \\\"Ušće\\\" u Novom Beogradu dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređen vozač motora, prenosi B92.

Do nesreće je došlo, kada je vozač motocikla udario u automobil, koji se kretao iz suprotnog smera. Vozač automobila - \\\"zastave 128\\\", odlučio je da skrene u Bulevar Mihajla Pupina, gde je zabranjeno skretanje na levo. B92 dodaje da je vozač \\\"zastave\\\" bio u alkoholisanom stanju.
Od siline udara, \\\"zastava\\\" se okrenula za 180 stepeni i udarila u stub, a vozač motocikla odleteo je 50 metara dalje.:( :( :(

Plavi_Zoro

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 759
    • Pogledaj profil
Odg: Saobracajne necrece
« Odgovor #61 poslato: Avgust 10, 2009, 04:33:21 posle podne »
Воз прегазио мотораша

Младић који је јуче око десет сати прелазио мотором пружни прелаз без браника у Кисачу погинуо је на лицу места кад га је ударио

међународни путнички воз на релацији Будимпешта–Суботица–Београд, којим је управљао машиновођа И. Д. (1968) из Раље код Сопота. Према првим сазнањима, још званично непотврђеним, живот је изгубио Дејан А. (1978) из Кисача.
По речима сведока, машиновођа је, наводно, сиреном упозоравао мотоциклисту на “томосу” да се склони, али он на то није реаговао. Екипа Хитне помоћи је брзо дошла на место несреће, али моторашу није било помоћи па је убрзо утврђена смрт.
Увиђај је обавила дежурни истражни судија новосадског Општинског суда Љубинка Чеман, а саобраћај на прузи Суботица – НовиСад био је обустављен више од три сата.
Званично саопштење, с више детаља о догађају, очекујемо данас из новосадске Полицијске управе.М. В.

 
ЦРНИ ВИКЕНД НА ПУТЕВИМА КОД СУБОТИЦЕ
Троје погинуло, осам повређено

 
Током викенда у Суботици су се догодиле две саобраћајне несреће у којима су три лица изгубила живот, док је осам задобило лакше и теже телесне повреде.
У саопштењу Полицијске управе у Суботици се наводи да се на Палићу у суботу око 1.45 час догодила саобраћајна незгода у којој је једно лице изгубило живот, док су четири задобила тешке телесне повреде. До несреће је дошло када је возач „фонда мондео“ Јанош Б. (30), услед неприлагођене брзине кретања, изгубио контролу над возилом и слетео с пута у канал.
На лицу места повредама је подлегла Н. Б. (31), док су тешке телесне повреде задобили возач Јанош Б. и путници у возилу Тибор Б. (28), Тимеа Т. (24) и Маћаш Х. (26), сви из Суботице.
Увиђај на месту саобраћајне незгоде извршио је истражни судија Општинског суда у Суботици.
Друга незгода се догодила на 68. километру аутопута Хоргош – Нови Сад код Фекетићке петље, јуче око 12 часова. У несрећи су два лица изгубила живот на лицу места, а четворо је повређено.
Како незванично сазнајемо, до несреће је дошло када је возач „форда“ аустријских регистарских ознака, који се кретао из правца Новог Сада, покушао да претекне „ауди“ и сударио се с „нисаном“ који је долазио из супротног смера.
Призор је био стравичан. Како незванично сазнајемо, „фордом“ је управљао С. Здравковић (60) из Свилајнца, који је задобио лакше телесне повреде, док су у „аудију“, такође аустријских регистарских ознака, тешке телесне повреде задобили возач Д. М. (20), њен муж С. М. (20) и њена мајка Н. В. (52). Све троје су из општине Рекавац, село Драгово.
У „нисану“, данских регистарских ознака, настрадали су брачни пар из Данске Х. Ц. Х. (65) и Х. Д. Ј. (61), иначе родом из Лесковца.
Колима Хитне помоћи повређени су превезени у Општу болницу у Суботици, на Ургентно одељење, где им је указана сва потребна лекарска помоћ. А. А.:( :( :( :(

Plavi_Zoro

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 759
    • Pogledaj profil
Odg: Saobracajne necrece
« Odgovor #62 poslato: Avgust 17, 2009, 02:43:31 posle podne »
http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Crna-nedelja-na-drumovima.sr.html

Stravičan udes kod čeneja


Novi Sad - Dežurni istražni sudija Tatjana Đurašković izjavila je da je, u saobraćajnoj nesreći kod Čeneja, u subotu uveče oko 20 časova, poginula jedna osoba, dok je šestoro ljudi, među kojima i dvoje dece, teško povređeno, javlja novosadski Radio 021.
 Prema istom izvoru, osmogodišnja devojčica je u kritičnom stanju. Posle direktnog sudara dva automobila, poginula je Ildiko Vučetić (46) iz Vrbasa, a teške telesne povrede zadobili su njen suprug Tomislav i njihovo dvoje dece - Relja (12) i Teodora (8). U drugom vozilu teško su povređeni Nataša Đurić (18) i njeni roditelji - Dubravka (46) i Branislav (52), svi iz Novog Sada. Svi povređeni prebačeni su na odeljenje urgentne hirurgije Kliničkog centra Vojvodine. Prema izjavama očevidaca, udes se dogodio kada je automobil, kojim je upravljala Nataša Đurić, krećući se iz pravca Subotice preticao kamion. Vozilo se vratilo u svoju saobraćajnu traku, ali je, iz nepoznatih razloga, ponovo prešlo na levu stranu kolovoza i sudarilo se sa \\\"opel korsom\\\", u kojoj je bila porodica Vučetić, prenosi Radio 021.

Crna nedelja na putevima Srbije: 32 mrtvih, 500 povređenih

Na putevima u Srbiji protekle nedelje poginule su 32 osobe, više od 500 ljudi je povređeno, a samo ovog vikenda u 153 saobraćajne nesreće život je izgubilo šest osoba, dok ih je 88 teže i lakše povređeno.
 
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da policija čini sve da bi se broj saobraćajnih nesreća smanjio, ali je istakao da to nije dovoljno, pa je pozvao učesnike u saobraćaju na oprez, jer je njihova neodgovornost glavni uzrok za nesreće na putevima.
\\\"Mi smo pojačali kontrolu i dali smo nalog da se poveća broj onih koji kontrolišu saobraćaj. Naravno, i da se uvedu nove tehnike zbog onih koji imaju nedozvoljenu količinu alkohola i narkotika, ali to nije dovoljno\\\", rekao je Dačić, prenose beogradski mediji.
On je apelovao na savest samih vozača, jer se najveći broj saobraćajnih nesreća događa zbog neprimerene brzine, alkohola i korišćenja mobilnih telefona u vožnji.
Dačić je ocenio da je Srbiji potrebno još nekoliko godina i mnogo sredstava kako bi se duž autoputeva i svih regionalnih puteva postavio video nadzor, nakon čega više neće biti potrebe za saobraćajnom policijom na ulicama i što će automatski umanjiti broj nesreća.

Užas.:( :( :(

boris petkovic

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 271
    • Pogledaj profil
Odg: Saobracajne necrece
« Odgovor #63 poslato: Avgust 17, 2009, 05:06:31 posle podne »
tvoj zivot toliko dosadan?
ides brate trazis saobracajne nesrece po netu,ne znam jel ti to fetish ali bolesno je

Plavi_Zoro

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 759
    • Pogledaj profil
Odg: Saobracajne necrece
« Odgovor #64 poslato: Avgust 18, 2009, 02:39:01 posle podne »
Троје мртвих, 68 повређених

ЦРНИ ВИКЕНД НА ПУТЕВИМА У НОВОМ САДУ И ОКОЛИНИ

 ÐÐ° подручју Полицијске управе Нови Сад протекле недеље догодило се 174 саобраћајне незгоде, у којима су три особе погинуле, а њих 68 је теже или лакше повређено.

Полицијска управа у Новом Саду саопштила је да је у Улици Дунавске дивизије у Петроварадину, 15. августа око 23.30 дошло је до саобраћајне незгоде у којој је Новосађанин Јован Агбаба (17), услед брзине неприлагођене особинама и стању пута, а пре стицања права на управљање и без важеће саобраћајне дозволе, изгубио контролу над својом “јамахом”, слетео с пута и ударио у метални стуб. Јован је задобио тешке телесне повреде, којима је недуго затим подлегао у Дечјој болнице у Новом Саду. Његов сапутник Немања С. (18) из Новог Сада задобио је лаке телесне повреде.
Црни викенд употпуниле су саобраћајке у Локу и на путу између Новог Сад и Суботице. У саопштењу новосадске полиције наводи се да је у саобраћајној незгоди која се догодила у Локу, у недељу око 2.30, живот изгубио мештанин Маринко Обренов (22). Возећи “пежо” локалним путем, Обренов није прилагодио брзину особинама и стању пута, па се возило, после проласка кроз раскрсницу буквално нашло у ваздуху, а затим ударило у Тителски брег, при чему је од силине ударца возач преминуо на лицу места.
Претходног дана, око 20.10, на путу Суботица–Београд, живот је изгубила Илдико Вучетић (46) из Врбаса. Непрописно претичући, Новосађанка Наташа Ђ. (18) је изгубила контролу над својим “даевуом ланос”, услед чега је прешла на супротну страну коловоза и директно се сударила с Илдико која је преминула на лицу места, а двоје деце у њеном возилу тешко је повређено, док је њен сувозач Томислав Вучетић (53) задобио лаке телесне повреде. Наташа и њена мајка Дубравка Ђ. (46) такође су тешко повређене, док је Бранислав Ђ. (52) задобио лаке повреде. Против Наташе поднета је кривична пријава због сумње да је извршила тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

НАКОН САОБРАЋАЈКЕ КОД ЧЕНЕЈА


Девојчица и даље критично


Осмогодишња Теодора Вучетић и даље је у дубокој коми, након што је преживела саобраћајну несрећу у којој је погинула њена мајка Илдико (1969), а брат Реља (1997) и отац Томислав Вучетић (1963) тешко повређени. Она је с тешким повредама централног нервног система и унутрашњих органа примљена у Дечју болницу у Новом Саду, где је смештен и њен брат с повредама грудног коша.
Саобраћајна несрећа догодила се у суботу увече на старом путу Нови Сад – Суботица, када је на “опел корса” породице Вучетић, налетео “даеву”, којим је управљала Наташа Ђурић (1991). У том аутомобилу су били и Наташини родитељи, који су такође повређени у удесу.:( :( :(

Plavi_Zoro

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 759
    • Pogledaj profil
Odg: Saobracajne necrece
« Odgovor #65 poslato: Avgust 18, 2009, 03:20:44 posle podne »
bolesno je

Bolesno je to, što sve ove poruke, koje sadrže ove \\\" pisanije\\\" tebi ne dopiru do mozga, a trebalo bi, to su mladi prijatelju, Opomene.

Ako ti smeta, ti ih ne čitaj. Ja tvoje postove odmah preskočim, jer nisu vredne čitanja.

Za mene je \\\" bolesno\\\" pozivati na  huliganstvo, tuču,i razbijanje. Nije sve u \\\" Novo selo jkra \\\". Samo ti \\\" repuj\\\" i dalje, u tom poslu si dobar i  želim ti uspeha, i molim te, već drugi put, otkačise od mene, jer ja i ti nismo isti svet.Po godinama mogu da ti budem deda. Ako nepoštuješ drugog,pogotovu starijeg od sebe, ti ni sebe ne poštuješ.Zato nađi nekog drugog,sa kojim ćeš da se \\\" zabavljaš\\\"
Želim Ti lep dan.:) :)

Plavi_Zoro

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 759
    • Pogledaj profil
Odg: Saobracajne necrece
« Odgovor #66 poslato: Avgust 18, 2009, 03:32:39 posle podne »
http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Van-sebe-za-upravljachem.sr.html

Za sve one, koji vole da \\\" cugaju \\\" :flashica:.Nemojte sesti uz volan. :pandur: :pandur:

Bojan Maletic

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 3394
    • Pogledaj profil
Odg: Saobracajne necrece
« Odgovor #67 poslato: Avgust 19, 2009, 01:11:15 pre podne »
Plavi_Zoro napisao/la:
Citat
bolesno je

Bolesno je to, što sve ove poruke, koje sadrže ove \\\" pisanije\\\" tebi ne dopiru do mozga, a trebalo bi, to su mladi prijatelju, Opomene.

Ako ti smeta, ti ih ne čitaj. Ja tvoje postove odmah preskočim, jer nisu vredne čitanja.

Za mene je \\\" bolesno\\\" pozivati na  huliganstvo, tuču,i razbijanje. Nije sve u \\\" Novo selo jkra \\\". Samo ti \\\" repuj\\\" i dalje, u tom poslu si dobar i  želim ti uspeha, i molim te, već drugi put, otkačise od mene, jer ja i ti nismo isti svet.Po godinama mogu da ti budem deda. Ako nepoštuješ drugog,pogotovu starijeg od sebe, ti ni sebe ne poštuješ.Zato nađi nekog drugog,sa kojim ćeš da se \\\" zabavljaš\\\"
Želim Ti lep dan.:) :)

Petka za predsednika

Plavi_Zoro

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 759
    • Pogledaj profil
Odg: Saobracajne necrece
« Odgovor #68 poslato: Avgust 19, 2009, 03:58:52 posle podne »

Plavi_Zoro

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 759
    • Pogledaj profil
Odg: Saobracajne necrece
« Odgovor #69 poslato: Avgust 23, 2009, 02:50:11 posle podne »
U predhodna dva dana poginulo 10 ljudi u saobraćaju

Srpski komitet za bezbednost saobraćaja saopštio je danas da je u prethodna dva dana na putevima Srbije poginulo deset osoba i upozorilo vozače da se uzdrže opasnog ponašanja i prebrze vožnje.

\\\"Na srpskim putevima u četvrtak je poginulo pet osoba i pet osoba u petak i s obzirom da će se danas i sutra znatno poveæati intenzitet saobracaja, mogli bismo se suočiti sa jos tragicnijim bilansom za vikend\\\", upozorava se u saopštenju.
Takođe se i apeluje na vozače da se naročito uzdrže od prebrze voznje, nebezbednog preticanja i vožnje pod umorom. Komitet je pozdravio i akciju medija za bezbednost u saobraćaju i istakao da ona daje pozitivne rezultate.:( :( :(

Plavi_Zoro

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 759
    • Pogledaj profil
Odg: Saobracajne necrece
« Odgovor #70 poslato: Avgust 31, 2009, 02:40:31 posle podne »
САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У БЛИЗИНИ РАКОВЦА

Изгорела жена у „голфу”

 
За сада непозната женска особа трагично је настадала јуче око 17 часова на путу између Раковца и оближњег каменолома, тако што је, претпоставља се, својим возилом „голф 2“ ударила у заштитну ограду, након чега се ауто запалио. По речима дежурног истражног судије новосадског Општинског суда Браниславе Перишић, беживотно тело је пронађено у провалији крај пута, па је могуће да је несрећна жена покушала да се искакањем из возила спаси од пламена. Пре несреће, у ауту је била сама.
Након јучерашњег увиђаја, идентитет настрадале нити остали детаљи трагедије нису били познати, јер је „голф“ потпуно изгорео. Више детаља у вези са овом несрећом очекујемо данас.:( :( :(

Plavi_Zoro

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 759
    • Pogledaj profil
Odg: Saobracajne necrece
« Odgovor #71 poslato: Oktobar 03, 2009, 01:27:06 pre podne »
http://ajanlo.kapu.hu/video/post.php?id=850g758b2f3c28824189

Aj sad, nakon ovog snimka, uzmite u ruke mobilni, prilikom vožnje... :pandur: :( :plache: