ПоÑледње две недеље је зовем, избегава да Ñе јави, ни на поруке не одговара, и Ñве то зато јер ниÑам хтео дубијем Симу. Ко је јебе. Тај паук ионако виÑи изнад мог бојлера дуже него што је она Ñа мном, у Ñтвари вероватно дуже него што је она икад била Ñ Ð½ÐµÐºÐ¸Ð¼.
- Идем да Ñе иÑтуширам.
- Океј...
- Јао, ајде молим те убиј оног паука изнад каде!
- Ðећу, што?
- Па плашим Ñе паукова, баш Ñу ми некако одвратни и гроооозни... брррр...
- Па није то тарантула него коÑац, неће ти ништа.
- Убиј га молим те!
- Ðећу бре, виÑи ту већ ко зна колко, драг ми је некако...
- Створење Ñа оÑам ногу и без мозга ти је битније од мене?!
- Види, можда има оÑам ногу ал Ñу му Ñве витке, а што Ñе мозга тиче, ни ту ниÑи баш у прилици да некоме...
- Ðе могу да верујем који Ñи дебил! И Ñад ћеш да Ñе раÑправљамо и Ñвађамо око паука?!
- Ðећемо, немој да Ñе купаш.
- Морам да Ñе иÑтуширам пред Ñпавање!
- Купала Ñи Ñе пре Ñат времена, тад га ниÑи ни видела и није ти Ñметао, не мораш опет да Ñе купаш, а и ако мораш прави Ñе да га нема.
- Рда Ñе мало правим као да тебе нема?!
Могуће да већину мушког Ñвета нервира кад женÑко крене да диже џеву, али мене на неки неодређен начин забавља. Ршто Ñе паука тиче, није било шанÑе да га Ñпичим папучом. Имали Ñмо Ñупер одноÑ, прави мушки Ð¾Ð´Ð½Ð¾Ñ Ð±ÐµÐ· Ñувишне приче и компликација. Ја кад почнем да Ñе туширам он запали Ñкроз на плафон да не Ñмета, кад завршим Ñвоје он поново запоÑедне територију и наÑтави да рола муве. Ја кад неку уÑпем да ÑпљеÑкам бацим му у мрежу да га чаÑтим. И Ñтварно, од кад је он ту, нема више оних Ñитних мушица по купатилу, а није да Ñам подиго ниво хигијене. Дакле, Дударим и дугоноги Сима у Ñкладној заједници, онаквој какву Ñамо женÑко може да наруши и закомпликује.
- Ја не могу прљава у кревет!
- Знам зашто би да Ñе тушираш поново...
- Молим?!
- Кад Ñам био до кухиње да направим Ñендвич, чуо Ñам кад Ñи одвалила топчину ко цар, вероватно Ñи миÑлила да ћеш Ñамо Ñе упуваш и да неће да Ñе чује, ал је рокнуло ко по Стражевици, није немогуће да је и мало кануло...
- ДЕБИЛУ! Како Ñи Ñамо одвратан! Идем Ñама да убијем паразита!
- Само пробај.
- Ма немој?! Шта ћеш да урадиш да ме Ñпречиш? Да нећеш да ме бијеш можда?
- Окачићу фотке на Ðет...
- Ðе би Ñе уÑудио!
- Рти онда пробај... твоја фаца Ñе види уоÑталом, не моја... ја би размиÑлио двапут.
- Па да то урадиш рекла би Рамбу и он би ти лепо ноге поломио!
- Хахахахаха! Рамбо! Јел то онај неÑретник што личи на корњачу Ñ Ð“Ð°Ð»Ð°Ð¿Ð°Ð³Ð¾Ñа?! Онај што те мувао за Ðову годину? Ево, види, уÑро Ñам Ñе!
- Извини а шта му фали?
- Реинкарнација?
- Много Ñи паметан, знаш кад ћу Ñледећи пут да дођем код тебе, никад...
- Ја имам двомегабитни линк, у животу ми не треба ÐºÑ€ÐµÑ ÑˆÐµÐ¼Ð°, ти Ñи та којој је фрка. Ðађи неког мученика Ñа дајл апом који не може да Ñкида њаве па Ñе над њим иживљавај...
- Ðха, а ко је кога звао? Да ме ниÑи ти можда звао да дођем јер Ñе ниÑмо видели читавих ÐЕДЕЉУ дана, а?
- Па кад Ñу ми код тебе \\\"Мућке\\\"! Држиш их већ два меÑеца, ни Ñад ми их ниÑи вратила.
- Јебали те диÑкови, идем кући, зови ми такÑи.
- Ти не знаш број?
- Дај ми телефон...
- Ти не знаш где Ñтоји?
ШанÑе да неко вози од Карађорђевог до Пејтона... без обзира што је три ујутру...
- Шта би?
- Ðема Ñлободних возила.
- Баш чудно...
- Пробаћу други број.
- Ðе глупирај Ñе, у животу те нико неће возити за толико.
- Ти да Ñи нека фаца ти би ме иÑпратио.
- ÐиÑам фаца, а и заболе ме баш... Дај лези Ñпавај, преживећеш.
- Стварно нећеш да убијеш то Ñтворење које шири заразу?
- КоÑци не преноÑе заразу. Да Ñи гледала \\\"МитбаÑтерÑе\\\" умеÑто оних твојих њујоршких дроља, знала би да Ñу коÑци Ñкроз океј. У једној епизоди Ðејми је напунио неку Ñтаклену тубу коÑцима, и онда је завуко руку...
- Океј океј, не занима ме, платићеш ми за ово кад тад.
- За карање?
- Спавај дебилу.
Око девет ујутру пробудио Ð½Ð°Ñ Ñ˜Ðµ телефон, у Ñтвари мене, а ја Ñам онда из ÑолидарноÑти пробудио њу. БрикÑи. Пита јел може да дође да му позајмим неке паре, враћа за три дана. Рекох да може, али да као депозит донеÑе три бурека Ñа меÑом и литар јогурта. Пошто Ñе продрао \\\"ПÐÐ -ТИ-ЗÐРШÐÐœ-ПИ-ОÐ\\\" у интерфон, отворио Ñам му. СедоÑмо за Ñто да доручкујемо.
- БрикÑ, кад већ једемо рукама можеш макар да одеш и да их опереш.
- Ðха аха, Ñаћу...
- Ршто ниÑи купио онај фит јогурт?
- Хаха, Ñлушај ову, па шта ће ти фит јогурт кад већ кркаш бурек, Ñти блеÑава?
- Ðј Ð‘Ñ€Ð¸ÐºÑ Ð½Ðµ Ñери него иди опери руке...
- Ево ево...
Два минута каÑније...
- Лепо ти мирише Ñапун матори, на Ñвеже меÑо, хехе... Е рокно Ñам ти оног паука изнад каде, немаш појма колки је био, не знам како га ниÑи видо...
Мук. Чује Ñе Ñамо БрикÑијево мљацкање. Ухватио Ñам њен поглед, човече. Покушао Ñам да извадим Ñтвар глупим штоÑом.
- Ма нема везе БрикÑ, купићеш ми новог...
Без реакције. Претворила Ñе у змију и обојици нам одгризла главе.