Da nisam ono sto jesam bio bih?

Započeo Axl Axl, Oktobar 18, 2007, 10:01:18 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Cime se bavite? i cime bi se bavili da se ne bavite time sto radite?

mumba

magaracioner sam.a da to nisam bio bih viking ili faraon!

Radomir Jelic

ne ynam ni sam šta sve radim... mnogi me prozivaju da sam političar, pa ajde nek\\\' bude...

a voleo bih da sam vlasnik perspektivne male privatne firmice, sa porodicom, kucom, autima, sa vremenom i parama za vikende, letovanja i zimovanja i po koje putovanje na zanimljiva mesta i uz veeeeeeliki krug prijatelja (iste ove barabe koje i sad imam, voleeem ih :) )

Peleena :) Pa shta te briga :D

Hmmm...ucenik sam.A,bila bih princeza...hehe..

Bojan Beranek

Student i radnik na crno :) po potrebi posto imam od pokojnog caleta penziju, a da nisam to sto jesam bio bih vozac f1 :):laugh:

Serveto Pecin

Schuki wrote:
CitatStudent i radnik na crno :) po potrebi posto imam od pokojnog caleta penziju, a da nisam to sto jesam bio bih vozac f1 :):laugh:
Ovo je zanimljivo... Bas slicno kao kod mene... Skoro...

Dragan Petric

Pravnik(kadrolog, H.R.) & tipster(kladionicarski).

Da nisam ovo sto jesam...uffff..kao mali sam \\\'teo biti astronaut ili pilot. A realno, da nisam nesto zavrsio, otisao bih u pandure ili vojsku...mada mi je jos uvek zao sto ne upisah Vojnu akademiju.

Nadrealno, voleo bih da sam trener FKCZ ili Valerenge iz Norveske. A jos nadrealnije - da igram u istim ekipama(bolje reci, branim)

Sinisa Tomic

trenutno studiram i kad zavrsim imacu neko zvanje iz ekonomije, u zavisnosti od toga dokle budem stiga, ali moj neostvareni san je da budem profesor matematike

aleksandar tomic

Goran Čonkić

Sad sam sve i svasta po potrebi. A da nisam to bio bi neki dobar diktator. :D

Boris Majstorovic

Ivan Saranovic

Sad sam ucenik. A da nisam ucenik, bio bih covek sa magistraturom iliti master studijama kako se to sada zove. Cisto da skratim vreme za ucenje.:laugh:

TiDža84

Apsolvent Fakulteta za menadzment smer mediji...bila bi reziser, filmski kriticar,arheolog ili turisticki radnik...

tanja mitic

bila bih glumica ili operska pevačica...