OKB ! ! ! !

Započeo Pa da! Aha!, Oktobar 18, 2007, 11:44:03 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Z A

Policija_72 napisao/la:
CitatAko ne paziš i tebe æe!!!!:angry: :angry:
Al je brz Misa..dobro je da sam mu promakao.:laugh:

opustite se ljudi sta se tripujete.
mnogo me smara forum pa sam resio malo da se zezam.
Izvinjavam se svima koji su se nasli uvredjeni.

Zoran Sarajlija

Integral napisao/la:
CitatPolicija_72 napisao/la:

Ma OK sve . Tu smo mi da ti pomognemo...slobodno se istresi i otvori dusu ako ti je tesko.BTW niko se ovde ne tripuje svi se zezamo (osim Gage i Jare)

Nina Ristic

debeli zmaj napisao/la:
CitatIntegral napisao/la:
CitatPolicija_72 napisao/la:

Ma OK sve . Tu smo mi da ti pomognemo...slobodno se istresi i otvori dusu ako ti je tesko.BTW niko se ovde ne tripuje svi se zezamo (osim Gage i Jare)

podrzavam shefa... ;)

Pa da! Aha!

Dragi Becejci....

OKB mora da vam se pohvli...
Chlanovi okb/a trenutno spremaju kancelarije omadinskog kluba...
I pochinju sa realizacijom jednog veoma lepog projekta...
...\\\'\\\'Nechiji otpad, nekom drugom je blago\\\'\\\' gde cemo reciklirati neko smece i stare neupotrebljive predmete da napravimo neshto lepo i korisno za nashe kancelarije...

Pozdrav!!!!

Marina Kovacev

Moram da pohvalim Vaskera kao jednog od retkih volontera koji nikad ne odustaje (za razliku od nekih, gde spadam i ja...) i svaka cast svima koji su cistili OKB po onom odvratnom vremenu...
A ono o cemu ja zelim da obavestim ostale je cinjenica na koju smo ponosni, a koju smo saznali sasvim slucajno kroz jednu radionicu. Naime, pravi se prirucnik o omladinskom radu u Vojvodini, a mi smo 1 od 6 najaktivnijih gradova po tom pitanju - i zbog toga sva nasa dosadasnja iskustva i akcije ulaze u taj prirucnik! Prva sam bila iznenadjena tom informacijom, ali nas je devojka koja je drzala radionicu pohvalila i rekla da je redak slucaj da jednu grupu ne moze da zaustavi u prici o dosadasnjim desavanjima... :laugh:  
I sad neka neko kaze da se u Beceju nista ne desava i da smo lenji...

Che Guevara

Da,da,sve poxvale za Vaskera-u svakom smislu.....  :dabome:

Radomir Jelic

Hehehehe, Che, znamo i zašto :D :D :D

Zoran Sarajlija

Pa da! Aha!

Necemo mi odustati josh skoro!!!!

I da dodam da imamo jesh jedan dobar projekat koji je pisao Voja nash.... \\\'\\\'Art building\\\'\\\' /generatori i generatorke/ gde su organizovani razni treninzi u vezi sa omladinskom politikom....
....i sto je lepo jeste da moze da se prijavi bilo ko da prisustvuje i učestvuje na treningu...

Pozdrav!!!!

Bo! :blush:

Che Guevara

Vasker!!! napisao/la:
CitatNecemo mi odustati josh skoro!!!!

I da dodam da imamo jesh jedan dobar projekat koji je pisao Voja nash.... \\\'\\\'Art building\\\'\\\' /generatori i generatorke/ gde su organizovani razni treninzi u vezi sa omladinskom politikom....
....i sto je lepo jeste da moze da se prijavi bilo ko da prisustvuje i učestvuje na treningu...

Pozdrav!!!!

Bo! :blush:

Xe,xe,naravno da nema odustajanja....  :dobarsiti:
 :poljubac:

Pa da! Aha!

E moji Becejci...Jedino sto sam pozeleo u ovoj novoj godinini jeste da crkne kompjuter onoj skotini koja ga je ukrala iz OKB-a...Volonterski centar Vojvodine nam je pre mesec dana dao jedan njihov kompjuter na korishcenje...ali eto...

Sada sam postao hooligan i jako bih voleo da se sazna ko ga je ukrao...!!! :choler:

...Zaista na mogu da verujem...
Pa da li treba josh neshto da kazemo osim ovog...

Srecna nova godina svima...
OKB!!!

Vojislav Prkosovacki

Ne znam da li da me cudi ili da me ne cudi ovo (po drugi put!) obijanje OKB-a.
Vrednost racunara ne moze da se izmeri voljom, zeljom, entuzijazmom i pozitivno usmerenom energijom onih od koga je uzet, a uzet je od MLADIH BECEJA....
Ne zelim niko da crkne zbog toga.
Zelim da se ne ponovi.
Zelim da mladi mogu da rade i da napreduju, u OKB-u, u NVO-ima, u institucijama, u sportu, u cemu god pozele a sve to u Beceju!

Zoran Sarajlija

Ooooo kakvih dileja ima ne verujes!!!???Ukrasti kompjuter?!!

Marina Kovacev

Strasno... sramota... za te Becejce... koji \\\"veruju u mlade\\\"...

Boris Majstorovic

voyac wrote:
CitatNe znam da li da me cudi ili da me ne cudi ovo (po drugi put!) obijanje OKB-a.
Vrednost racunara ne moze da se izmeri voljom, zeljom, entuzijazmom i pozitivno usmerenom energijom onih od koga je uzet, a uzet je od MLADIH BECEJA....
Ne zelim niko da crkne zbog toga.
Zelim da se ne ponovi.
Zelim da mladi mogu da rade i da napreduju, u OKB-u, u NVO-ima, u institucijama, u sportu, u cemu god pozele a sve to u Beceju!

Podržavam  :tapsh: :tapsh: :tapsh: