Tražim...

Započeo Robbyn �, Avgust 20, 2008, 09:53:00 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Robbyn �

Nisam pronašao ni jednu sličnu temu,pa zato otvaram ovu (ako postoji slična prebacite moj post u postojeću,unapred se izvinjavam što je nisam video) u kojoj bi tražili pomoć od nekoga ukoliko znate gde ima nešto da se kupi a da je nekome potrebno i slične stvari,a da nisu komponente za računare...

Pa evo i razloga otvaranju ove teme :laugh:

Zna li neko gde ima (i da li) u Bečeju da se kupe behaton betonske ploče oblika kao na slici u sivoj (betonskoj) boji.
Treba mi manja količina od 4 kv.metara ali mi je hitno.Kod nas ima samo na jednom mestu i to neće biti u narednih dve nedelje,a meni treba u narednih nekoliko dana.

U Domusu nema-to sam proverio.
Ako neko zna bio bih mu zahvalan da napiše broj telefona ili približnu lokaciju.

Hvala.

Goran Čonkić

Ovako.

Imas jedno mesto kad produzis od semafora kod Zagreb kafane k Domusu. Omak prvi cosak sa desne strane. Obicno stoji napolju tabla sa izlozenim elementima.

A drugo je na izlazu iz Beceja ka Backoj Topoli sa desne strane, tik  nesto pre \\\"Radarske\\\"/Hipodroma. Isto ima izlozeni elementi.

PS

Mislim da u obliku onog kuce nema... :D :D :D :D :D

Robbyn �

Hvala na iscrpnom i pre svega brzom odgovoru!:) Obići ću obe lokacije,i nadam se da imaju šta mi treba.Hvala još jednom,kad se vidimo imaš piće ;)

vesna bosnic

trazim Petra Pana,e jel neko zna put do zemlje nedodjije?Sinoc sam ga cekala,ali izgleda je negde svratio na pivo?!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Mora biti da je svratio u Debeli... pitaj tamo! :)

vesna bosnic

da.............,he,he...:laugh: :blink:

irena maric

Trazim jedan osmeh...izgubljen pre tri dana!
Molim postenog nalazaca da mi ga vrati.

mumba

e jbg malo pre je projurio pored mene!

irena maric

Crossbringer napisao/la:
Citate jbg malo pre je projurio pored mene!

Pa Cross,zasto ga nisi stigao:(

mumba

pa nisam  znao da ti treba! da si bila malo brža ....

vesna bosnic

mmmmm..... :ochi:Petra Pana...

irena maric

Trazim album Sare Kej,onaj sa stihovima za devojcice!Nadam se da medju vama ima nekog ko je spreman da ga proda!Cena mi nije vazna!

Marina Kovacev

Imam ja to negde... mislim da nije skroz popunjen, ali cim ga pronadjem poklanjam ti ga... :)

irena maric

Joj Marina nije ni bitno da li je popunjen.Mojoj cerkici trebaju oni stihovi...malo se zaljubiskala...Hvala ti mnogo...bas ce se obradovati kada joj kazem!:)

Marina Kovacev

\\\"Ne veruj onome,
ko ti mnogo laska,
jer mu je dusa
rapava ko daska!\\\" :laugh:
to je iz Sare Kej...
i reci mojoj imenjakinji da se drzi ovih stihova... ;)  a dobice album sto pre...