Tražim...

Započeo Robbyn �, Avgust 20, 2008, 09:53:00 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

irena maric

Hocu Marina,prenecu joj tvoju poruku...i bice joj veoma drago sto ce album dobiti bas od tebe,jer si je opcinila jednom prilikom!Ona inace voli mlade, lepe,pametne devojke,i uziva kada upozna takve osobe!:)

Marina Kovacev

:blush:  sada sam se postidela...

irena maric

Veruj mi da nemas zasto da se stidis...volela bih da moje devojcice imaju osobine slicne tvojima!Ne laskam ti,iskrena sam,i ti znas zasto tako mislim!:)

molder x

Ja trazim zvezdine navijace jel mi moze neko pomoci da ih navatam...

Ultra Boys

Mozes bilo kada i bilo gde! Dolazim u sredu pa se javi na pm.

Igor Selemba

molderpfc napisao/la:
CitatJa trazim zvezdine navijace jel mi moze neko pomoci da ih navatam...
uvati molca u ponedeljak

Becej City

molderpfc napisao/la:
CitatJa trazim zvezdine navijace jel mi moze neko pomoci da ih navatam...

Klasicni internet huligan!;)

Ultra Boys

Marina Kovacev

:(  Ja trazim mog macka... (onog istog sto je pre 2 nedelje pao sa terase)...
U petak uvece je izasao na krov i nije se vratio. Tuzna sam skroz, tako je mali i smotan i nista ne ume napolju. Bojim se da je gladan ili je mozda pao negde i slomio sapicu... Pa ako ga sretnete... tigric je i \\\"umocio je sapice i njuskicu u belu farbu\\\"...

irena maric

Marina tako mi je zao...Znam kako se osećaš.Ali nemoj da brineš,maca i ako padne sa terase neće slomiti ništa.Znači,potrazi ga ispred zgrade,neće on daleko ako već ne zna da se snadje napolje!Zelim ti da ga pronadješ,jer znam kako boli kada izgubiš svog ljubimca:( .
A za utehu...ako moze bilo šta da te uteši ovog momenta...ja ću ti pokloniti drugo mače!

Marina Kovacev

:)  Hvala Ninice, ali ne znam koliko je pametno... vezem se za zivuljke pa posle ne mogu da dodjem sebi ako im se nesto desi. Sinoc sam Nil isplakala, navikla sam da je Arsa stalno tu, pa makar i da je dosadan, da mi ne da da spavam i da mi sedi na tastaturi... :(

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Marina okači fotografiju! ...pa da nađemo Arsu! :)

Marina Kovacev

irena maric

Marina Kovacev