Besplatne akcije???

Započeo Axl Axl, Avgust 27, 2008, 12:54:37 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Nebojsa Andjelic

Zoran Sarajlija

Ma cimaju raju da bi krenula prodaja

Goran Relic

Evo poceli su da sredjuju spiskove i izbacuju sa njih one koji nemaju pravo na akcije.

Mozda bice nesto!

Boris Majstorovic

Ja mislim da će vrednost pasti na jednu prosečnu mesečne zaradu i da će tako ući u privatizaciju JP. Kasnije, možda i bude skoka vrednosti nekih preduzeća, ali nekih neće sigurno!

mumba

ako i dobijete nešto to će biti kako tata boris kaže tako bar ja verujem ili pak neće biti ništa jer ne postoji ništa što je džabe a i sam iznate da naša država samo zna da kaže daj a nikada izvoli!pa setite se pre goodinu ili 2 je slična smicalica bila sa eps-om ili pak dunav osiguranje kao daj 235 dinara i od akcija kad i ako budu ćeš dobiti nešto!kad su glupaci uplatili pare niko ništa do dana današnjeg nije dobio!

Software Smith

nema nista od toga, pale masu malo...

Axl Axl

Ovih dana su nekim mojim drugarima stigla obaveštenja da su upisani... A da li ce biti nekih para...

Zoran Sarajlija

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Ne znam da li vam je poznato da su mnogi naši stariji građani širom zemlje, dobili zahtev za popunjavanje dokumentacije. Naime valjalo je poslati dokaz o državljanstvu, ukoliko se to ne učini, brišu se iz registra.

Pitam se,kako su ti isti naši građani mogli dobiti ličnu kartu, koja je bila obavezna pri upisu akcija, ako nisu državljani Srbije?!
 Za uverenje o državljanstvu treba platiti 600-800 dinara takse državi???!!! i to ako imaš sreća da se nalazi u matičnom uredu grada u kojem živiš, ako ne, onda na tu cifru valja dodati i put, ili poštanske dostave... a stvar je hitna, posao se morao uraditi za 14 dana. Stvoriše se ogromni redovi u matičnim uredima!?

Uslov je bio da uverenje o državljanstvu ne sme biti stariji od 6 meseci!

Pitam se, da li to nema nekakve veze za budžetom Republike?!?  :hmmm:

ako ako

Mislim da to pre ima veze sa budzetom opstine, ali treba proveriti.

Plavi_Zoro

zombi1

Mislim da to pre ima veze sa budzetom opstine, ali treba proveriti.

Provereno, opština sa tim nema veze. Direktiva iz Beograda, kod nas je još, ko u srednjem veku \\\" centralizacija\\\":( :( :(

ako ako

Moze biti, samo onda ne znam kao se u nekim opstinama svi ti dokumenti dobijaju potpuno besplatno

robert kiss

Mislim da to zavisi od Opštinske odlike o lokalnim taksama.
Na primer bilo koji papir u adi košta 800,00 dinara što je mnogo više nego u Bečeju.
A negde je besplatno.

Zoran Sarajlija

Trka sa vremenom.Ljudi svakodnevno umiru.Znači svaki dan 10-ine hiljada evra manje za deljenje.Prevaranti u belim gospodskim rukavicama he he he

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

evo N. Sad:

Uverenje o državljanstvu
Republičku administrativnu taksu u iznosu od 430,00 dinara, uplatiti na žiro račun broj 840-742221843-57 broj modela 97, poziv na broj 11-223, svrha doznake: Uverenje o državljanstvu, primalac: Republička administrativna taksa - RAT
Naknadu troškova postupka u iznosu od 100,00 dinara, uplatiti na žiro račun broj: 840-742241843-03 broj modela 97, poziv na broj 20-511, svrha doznake: Uverenje o državljanstvu, primalac - Budžet Grada Novog Sada.

izvor: http://www.gradnovisad.org.yu/srpski/maticar/obrazac.php?obrazac=drz

Po ovome je RAT  ( Republika 430,00 din, a budžet grada 100,00).
Ne znam kako je kod nas?! nemamo virtuelnog matičara.

A nisu li te akcije nasledne?