Sta je za vas PUNK?

Započeo aleksandar tomic, Avgust 29, 2008, 03:49:06 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Bosko Sa kanala Pink-a

Bio jako dobar koncert, ali ga murija prekinula zbog dojave bombe! :woohoo:
Robin panker u dusi, xe,xe, mani Balasevica! :P

Aco chill out - moze rufus izadji iz sela, ali nece selo iz njega...
Ne vredjam ovim novobecejce nadam se...

aleksandar tomic

ma nisam se ja uzrujao, samo sam morao to da napisem, bilo je jace od mene

Robbyn �

maxfonpunkerska napisao/la:
CitatRobin panker u dusi, xe,xe, mani Balasevica! :P

Ma ja sam ti od svakog stvora :laugh:

mumba

punk je kada sa temperaturom od 38,5 krenete na deep purple i opet se pre početka koncerta userete,pa napijete od piva,nakon svega popijete dosta pelere i pušite smešne cigarete sa drugarima u povratku na spratnom busu!

Sinisa Tomic

PUNK je kada pocetkom januara odes u lokal u kom je u toku renoviranje, pa zagrevaju prostor od par stotina kvadrata sa jednom kvarcnom i jednom plinskom grejalicom, ti narucis pivo (vec u 22h nestalo lava) i konobar ti vraca kusur od 20 dinara, sve dinar po dinar, a ti kontas dal dfa stavis kusur na pod ili u dzep od farki, mogu da ti spadnu farke od tolko metala!

Zoran Sarajlija

....kada uz pomoć nožića za limun,jedne papirne maramice,slamčice i jedne kapljice motornog ulja popraviš kuler na pojačalu.Ne zuji više i vrti se sve mi se led navato na Yamahi....

mumba

punk je kada pazariš plovno uher pojačaro cca 20  kilograma i u trenutku spuštanja niz stepenice isto ti ispadne i rasturi se  do bola ti s e popneš kod lika koji ti je prodo isto i tražiš pare nazad je su stepenice bile klizave i pri tomew dobijete šamar posle prepirke a da nakon toga hladnjakom iz uhera pogodite tipa u vilicu!

Robbyn �

{youtube}SENcrhyJWcM&feature=related{/youtube}

mumba

punk je biti vojvođan i javno izneti svoj stav!robbyne svaka čast na clip-u!

Sinisa Tomic

PUNK JE ISTI (DIKIC ILIJA KOJI RADI U SRPSKOM NARODNOM POZORISTU) KAZE SRBIJA SRBIMA, VOJVODINA VOJVODJANIMA! I TO SVE U HRVATSKOJ.
A U NISU KAZE \\\"DOSLI SMO DA VAM DAMO PODRSKU ZA NEZAVISNOST I POSLAO NAS JE NENAD CANAK DA VAS KULTIVISEMO\\\".

mumba

punk je kad uopšte ima punkera! to jest ljudi surova izgleda,energične duše i toploga srca!

Djordje P.

Bojan Maletic

http://enter.net78.net/Events.html
...ovo je pravi punk,sve ostalo su sitnice :laugh: :laugh: :laugh:

Robbyn �

{youtube}Po6q2jVoxL4{/youtube}

:lolpopodu: punkeraj pravi...

mumba