Kad smo vec kod nasilja...

Započeo Leana Tajkov, Septembar 23, 2007, 10:07:41 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Dunja Š ormaz

Imam samo jedan komentar: STRASNO!!! Mislim da niko nije zasluzio da bude deo nasilja... Ko god da je...

Dunja Š ormaz

Imam samo jedan komentar: STRASNO!!! Mislim da niko nije zasluzio da bude deo nasilja... Ko god da je...

nemam ime

Prisustvovao sam i musko-zenskim i zensko-muskim \\"tucnjavama\\". Mislim da je prosli vikend devojka ispred Geronima isamarala decka(ne da mislim nego sam i video):unsure: !!! A muskarac koji udari zenu taj je *****. Nikada ne bih udario zenu.Osudjujem svaki pokusaj nasilj nad zenama. mislim da sve moze da se resi razgovorom!!!!

aleksandar tomic

katastrofa - jedanaesti vek
mada, ako neko voli - ko sam ja da cenim da li je to bolesno...
sa druge (za devojke koje nisu zeljne batina) strane treba oformiti sluzbu za suzbijanje takve pojave, nesto kao sintere

boris petkovic

ja sam prisustvovao kad je jedan lik tukao svoju devojku,intervenisao sam i polupao mu pickicu i sad sam skoro bio na sudu zbog toga a ta devojka je ja mislim i dalje sa tim likom.

tako da kad sledeci put budem video da je tuce, pomocicu mu...

Milos Plazacic

hmmm...e borise bas sam na tebe inace mislio kad sam citao ovu temu... :D (al stvarno)
pricao mi boban sta si radio :D

Menjano: mick3y,   30.09.07 14:46

boris petkovic

od sad me bole tuki,kad su glupache.
zamisli, neko te nabode glavom u nos i ti i dalje budes sa njim...

logika?

Marina Kovacev

E, ja ti cestitam na dobroj nameri...
A ona nece skontati dok je sledeci put ne izlomi... mozda ni tada... glupavi zenski zaljubljeni mozak.

mumba

devojčice klonite se takvih bolesnika.

Milos Plazacic

napisao sam ja vec (ili bar mislim da jesam :D) da za tako nesto stvarno treba biti extra glup. ako je likusa stvarno jos uvek sa njim onda... :sick:

Nadja Subakov

ribe koje se upushtaju u vezu sa likovima koji su agresivni su glupe..
btw...moram i malo da se pohvalim..ako vam ovih dana padne pod ruke flajer o nasilju, na srpskom i madjarskom jeziku (koji se inace deli u okviru decije nedelje) znajte da sam ga ja radila:woohoo:  (mislim na text) :)) hehe
lol, peace

Nadja Subakov

ribe koje se upushtaju u vezu sa likovima koji su agresivni su glupe..
btw...moram i malo da se pohvalim..ako vam ovih dana padne pod ruke flajer o nasilju, na srpskom i madjarskom jeziku (koji se inace deli u okviru decije nedelje) znajte da sam ga ja radila:woohoo:  (mislim na text) :)) hehe
lol, peace

Olja Milovanov

Stvarno lepo od tebe Borise sto si joj pomogao...;)  Mozda jednom i shvati... (nadam se da ce to biti pre nekih ozbiljnijih povreda):S

Ivan Mikovic

Boris je dobar decko :D

salim se, svaka cast, samo bih voleo da sam bio prisutan posto sam cuo da je bilo zanimljivo gledati kako tuces vise njih odjednom ;)

Marina Kovacev

salvia, priznaj, otkud ti definicija nasilja? :laugh: